Dolu Dolu Alışveriş Post.u

Merhabaaa:) Bu yazımda sizinle blog satışından aldığım ürünleri, geçtiğimiz hafta yaptığım Watsons ve Gratis turumu, Amerika'ya giden bir tanıdığımıza verdiğim sipariş sonucu gelenleri paylaşacağım:)

İlk olarak yaklaşık 1 ay kadar önce Seregon's World blogundaki blog satışından aldığım ama Selin'ciğimden zamansızlıktan bir türlü teslim alamadığım Vichy İdelia BB krem ve Estee Lauder Brilliant Shimmer 2numaralı Rose Quartz var:) Sağolsun bugün getirdi ve kavuştuk. İdelia'ya ilk bakışta vuruldum:) Bakalım yüze uygulayınca nasıl duracak:)

Kuzenim İdelia'yı öyle çok övdü ki denemek istedim. O üzerine Nars'ın pudra fondötenini uyguluyor. Duruşu pürüzsüz, kadife gibi muhteşem olduğundan özendim. Çok uygun fiyata bulunca da kaçırmadım:)))) Bendeki açık tonu. Üzerine Mac Studio Fix+ Pudra  uygulamayı düşünüyorum:) Bakalım o görüntüye ulaşabilecek miyim?


Veee gelelim beni en çok heyecanlandıran Amerika'dan gelenlerrr:))))) Türkiye'de bulunmayan tek ürün Maybelline Color Tattoo Metal 24hr 70 Barely Branded. Işıltılı cilt tonuna yakın bir bej tonu. Gelir diye uzun zaman bekledim ama baktım geleceği yok sipariş ettim gitti:))))) Deneyip en kısa sürede yazısını yazacağım. Beklemede kalın.

 Ürünlerse ülkemizde var ama fiyatları gereksiz yüksek buluyorum. Mac ürünlerinde fiyatlar yurtdışıyla kıyasla çok uçuk. Dolayısıyla Mac ve özellikle Pyhsicians Formula'yı buradan alacağıma oradan getirtmek çok karlı oldu.
İlk olarak Mac 4lü boş far paleti ve 4 refill farı toplam 48$ a aldım. Farlar sırasıyla Sable, Twinks, Antique ve Club <3

4ünü de uzun uzun swatchları inceleyerek alttonlarını uydurmaya çalışarak kombinlemeye çalıştım. Elime palete yerleştirilmiş bir şekilde geldiler ve sonuca bayıldımmmm:))) Kullanmaya kıyamadan bakışıyoruz şimdilik. Kıydığımda bir ara swatchlarım sizin için de. Gerçi hepsi ünlü farlar kendi çaplarında. Bilmeyen pek yoktur sanırım. Yine de merak ettikleriniz varsa postun altına yazarsanız dönüş yaparım:)
         
Studio Fix+ pudra fondöteni çok merak ediyordum. Kapatıcılığını çok övmüşlerdi. Mac mağazasında ten rengimin NW25 olduğunu tahmin ettik ve ben de o rengi sipariş verdim. Henüz denemedim gerçekten merak ediyorum uyacak mı diye. Belki yarım ton kadar koyu gelme ihtimali var. Umarım sivilce ya da yağlanma yapmaz. Kimseden duymadım böyle bir şikayet ama cildim hassas. Neye nasıl tepki vereceği belli olmuyor. 27$ a almış oldum çok mutluyum:)

Son olarak da Pyhsicians Formula Sexy Booster serisinden Sexy Glow Blush'ın Natural tonunu aldım. Hafif ışıltılı, pigmentasyonu düşük, şeftali tonlu bir allıktan ziyade aydınlatıcı gibi. Kutusu çoook şık. Kırmızı saten üzerine siyah file geçirilmiş ve minik ayakkabı şeklindeki metal tokasıyla çook güzel. İçindeki ayakkabı detayınaysa ölüp bittim. Açıkçası bunu bayılarak kullanıp bitireceğimi hiç sanmıyorum. Sırf cici görüntüsü için aldım. Altında da çok da iş görmeyen küçük bir fırçası ve aynası var. Türkiye'de en ucuzu 48tl'den satılırken ben 12$'a aldım. Anca bukadar eder zaten. Daha fazla etmeyeceğini düşünüyorum.

Yves Rocher'in kartına sahibim ve bolca indirim yapılıyor kart üzerinden dönem dönem. Çok avantajlı fiyatlara ürün almak işime geliyor. Bazı ürünleriyle aşk yaşarken, bazılarını da bir daha asla almam diyerek çöpe attığım oldu. O yüzden temkinli yaklaşıyorum artık ve her duyduğuma atlamamaya çalışıyorum. Neyse bu seferki alışverişin sebebi, annemin doğum günü sebebiyle karta yapılan 4 al 2 öde indirimiydi. Ben de bayılarak kullandığım eye makeup remover ından 2 şişe aldım. Soyulabilen jel maske ve Monoi de Tahiti kuru vücut yağından aldım. İki ürün de çok övülüyor, merakımdan aldım diyebilirim. Böyle bir kampanya olmasa alacağım da yoktu gerçi:) Üzerine bir de bio organics serisinden aloe veralı duş jelini hediye ettiler. Toplam 5 ürünle mutlu ayrıldım mağazadan:)))))

Hafta sonu Watsons'a uğramadan geçmedim tabii ki. Her gidişimde stokladığım yaseminli ıslak mendillerinden aldım. Blistex Lip Relief'i mevsim itibarıyla dudaklarımı korumak için aldım. Manikür makası aldım. 4 tane de oje alıp az zararla atlattığımı düşünüyorum:)))) Bir de Flormar Deluxe Shine Stylo Gloss DC39 numara mor tonlu olan rengini aldım. Sonbahar rengi. Rengini güzel veriyor ama opak değil. Gloss yapıda gerçekten. Çok yumuşak olmayışını sevdim. Biraz bastırmak gerekiyor sürerken. Ben altına soğuk pembe bir dudak kalemi olan Essence Cute Pink'i sürüyorum. Çok daha opak ve hoş bir ton elde ediyorum.


Gratis'te geçen haftalarda Max Factor pudralarda %50 indirim vardı. Mac'in gelip gelmeyeceği tam kesin olmadığından 13 numara Nouveau Beige tonunu aldım. Şimdilik çok severek kullanıyorum. Bunun haricinde John Frieda boyalı saçlar için Full Repair saç maskesini aldım. 2 kez denedim henüz. Yazısı gelecek.



















Bu da son ürün: Claries bamboo serisinden kabuki brush. Ben bu minik fırçayı Ecotools'lara benzediğini düşünerek aldım itiraf etmek gerekirse. Minicik fırça beklediğimden de iyi çıkıp beni çok şaşırttı. Pudraları tozutmaması, sık kıllı ve yumuşak oluşu, ürünü homojen olarak yoğun dağıtmasını çook beğendim. Yıkadıktan sonra detaylı yazısını yazacağım.




Siz en çok hangi ürünleri beğendiniz? Aralarında favorileriniz varsa yazarsanız sevinirim:))))



Yorumlar

  1. Hepsi sahane guzel gunlerde kullan. Ozellikle color tattooya bayıldım.O rengi o kadar cok istiyorum ki gelse bir an bile dusunmeden alırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:-D o rengi çok bekledim bende ama gelmeyince dayanamadım artık:-D umarım sen de ulaşırsın kısa zamanda.

      Sil
  2. Dolu dolu alisveris yapmak istiyorum :) mac ler hayirli olsun canim. Mor ruj sahane kndimde hic denemedim nasil olur bana acaba dedirttin yarin vakit bulursam denicem.:) hepsini guzel gunlerde kullan canim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim kuzummm. Valla epeydir para biriktiriyordum şu sipariş için iyi denk geldi mutluyum:-D moru tek sürünce bordomsu gloss gibi, pembe dudak kalemiyle sürünce opak mor, kırmızıyla sürünce tam bordo:-) joker eleman anlayacağın ama kalıcı değil hiç. Bişiler yedikten sonra mutlaka en baştan tazelemek gerekiyor. Güzellik uğruna katlanıyoruz işte;-) denemelisin sen de...

      Sil
  3. Harika şeyler almışsın hepsini güle güle kullan:) mac pudranın yazısını bekliyorum;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İvitt hepiciğini bayılarak aldımm<3 teşekkür ederimmmm. Pudrayı deneyip yazısını yazacağım senin için. Öperimm:-D

      Sil
  4. Çok güzel şeyler almışsın, hepsini güle güle kullan. Özellikle farlara bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimm. Farlar muhteşemm<3 bide 15li palet yapabilirsem kapatacağım far defterini;-)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar