Nisita Burun Çevresi Merhemi

İsmi çok uzun oldu yau:) Orjinali : Nisita Nasal Ointment. Medikal bir ürün kendisi. 20 gr. lık olanını 3.33€'ya almıştım. Almanya'da üretiliyormuş. Ne işe yarar? Gribal enfeksiyonlar sırasında burnumuzu çok sık mendillerle silip haşat edince bir yerden sonra derisi soyulur bazen de kanama yapar hassaslaşır. İşte tam o aşamaya gelmesini engelleyen bir merhem var karşınızda. Tam da bahar ayları geldi, yarın öbür gün polenler pörtleyip de hayatımızı cehenneme çevirecekler:) Alerjisi olanlar hapşuu yahhuu sesleri arasında parçalanan burunlarını bu kremle tedavi edebilirler.
                                                                                             
Ürünün ağız kısmı uzun görüldüğü gibi. Elinize almayın. Ağız kısmını burnun çok da içine sokmadan, kenarlara az biraz sıkıp fazla yaymadan bekleyin. O arada umarım burnunuz akmaz:) Silerseniz işe yaramayacak tabii ki. O yüzden burun akıntısı çok fazlayken kullanılmasını tavsiye etmem. Yağlıca bir merhem ama çabuk emiliyor. Günde 2 defa sürdükten sonra etkisini kendiniz göreceksiniz zaten. Gece yatmadan sürerseniz daha iyi. Gece boyu burun silinmeyince tedavisi daha kolay:)

Ürünün resimlerde göreceğiniz gibi 2 boyu var. Sanırım Türkiye'de satışı yok:( Benimkinin son kullanma tarihi haziranda bitiyor:( Yurtdışına bu yakınlarda çıkan olacaksa 2 kutu rica edebilir miyim? Ben kozmetik de satılan bir eczaneden almıştım. Zor bulunan bir şey olacağını sanmam. Malta'da hayatımı kurtarmıştı bu ürün. Yazan doktora selam ederim                          


Kesinlikle tavsiye ederim:)

Yorumlar

Popüler Yayınlar