MİM: SONBAHAR

SONBAHAR BENİM EN EN SEVDİĞİM MEVSİM! Yazın doğmuş olmama rağmen sıcağı hiç sevmeyen bir bünyem var. Sonbaharda hem yazdan kalma güneşin tadını çıkarabildiğim, hem doyasıya yağmur altında dolaşabildiğim, hem nemden rahatsız olmadan kilometrelerce yürüyebildiğim için mutlu olurum.
Bigün evlenirsem eğer mutlaka sonbaharda olsun istiyorum... Evrene selam olsun...

Selin'ciğim beni mimlemiş. Teşekkür ederim. Onunkine bayıldım ama mim canavarı olarak dayanamadım. BAKALIM BENİM SONBAHAR RİTÜELİM NASILMIŞ:))))))

Sonbaharda en sevdiğin şey/şeyler nelerdir?
Kurumuş yapraklara basıp çıtır çıtır sesleri dinlemeye bayılırım. Yağmuru izlemek, elime kahvemi alıp, battaniyeme sarılıp kitap okumaya bayılırım. Rengarenk şemsiyem, kırmızı berem ve yağmur botlarımla şap şup yürümek de en büyük zevkim:) Biraz çocuk kaldığım doğrudur:p
- Sonbaharda en sevdiğin kıyafet nedir?
Deri ceketim, rengarenk şallar ve yağmur çizmesi.
                

- Sonbahar makyaj trendin nedir?
Kırmızı rujdan vazgeçmem. Bronz, turuncu ve mürdüm far tercih ederim. Mat far kullanmam. Sadece eyeliner süreceksem, baz olarak ten rengi mat far sürerim o kadar. Sedefli farlar vazgeçilmezim.
                    
- Sonbaharda en sevdiğin yemek/içecek nedir?
Kabak tatlısı bana okulların açılıp kışın geldiğini hatırlatırdı çocukken. Kış sebzelerinden hiçbirini sevmediğim için ancak pazı dolması diyebilirim. Mandalina benim için başlı başına bir öğündür bayılırımmmmm!!!! Bi de kestane;)

   - Sonbaharda başlayan TV dizilerinden en çok beklediğin dizi hangisi?
How I Met Your Mother bu sezon son maalesef. Yıllarca hevesle bekledim sezon başlarını:) Bunun haricinde The Big bang Theorie, The Carrie Diaries, Castle ve Pretty Little Liars :)


 - Sonbahar geleneğin nedir?
Eylül'ün 1inde ben senenin gribini olurum. Hiç sekmez. Ay ortasında iyileşirim ve genelde kış boyunca bir daha da olmam:)  

İçten içe hüzünlenirim. Bana hep kaybettiklerimi anımsatır sert esen rüzgar. Hepsine inat yakalarımı kaldırıp, müziğe gömülüp, başımı eğip yürürüm:)))) Kahve ve salep de bol tüketirim bu arada. Caramel Macchiato çekti bu saatte canım:p Aferin bana!


ÖPÜCÜKLEERR!

Veee günün anlam ve önemine uygun şarkı...
November Rain




Yorumlar

  1. Ayy mimi ben de yapsam mı dicektim ki, makyaj trendiyle ilgili olan soruyu gördüm -_-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ehehhheh😄 vee şimdi de 2013 sonbaharında makyaj trendleri nasılmış öğrenmek için Mr. patatese bağlanıyoruz:D :D sen de sonbahar için genel bi post yap gitsin nolucak. Kesin çok da güzel olur. Yaz da okuyalımm♥

      Sil
  2. Kestaneeeeeeeee ben nasıl unuttum ve o kronikleşmiş grip tam bir gelenekken onuda yazmamışım. Fıstık gibi olmuş cevaplar canımcııım inşallah sonbaharda olur düğünündeee :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ehuheheh yazmasam hatrı kalırdı gribin✔ beğendiğine sevindim cicim. Evrene selam ettik bakalım olur inşallah♥

      Sil
  3. Eline sağlık:) bu arada kabak tatlısını unutmuşum bak ben:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eheh ben de düşündüm bu mim de bişi eksik grip ve kabak tatlısıı😄 yazmadan geçemedim. Beğendiğine sevindimmm:)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar