Kozmetik#33 The Balm Instain Allık - Houndstood

The Balm'ın allıklarını aramızda sevmeyen yoktur diye düşünüyorum. INSTAİN serisinin 2 allığını çıkar çıkmaz almıştım. Detaylarına buradan bakabilirsiniz. Aldıklarımı sık kullanmaya başladıkça kalıcılıklarına hayran oldum. İtiraf edeyim başta pigmentasyonlarının aşırı yoğun olmasından ürkmüştüm. Nasıl kullanacağımı keşfettikten sonraysa elimden düşmez oldular. Son olarak epey süredir niye almadığıma anlam veremediğim Houndstood rengini Gratis indiriminde denk gelince tereddütsüz aldım. Aldığımdan beri tapıyorum kendisine <3

Rengi tam sonbaharlık. Pembenin çiğ olmayan, hafif mürdümle sıcaklaştırılmış hali. Yalnız diğer allıklarla arasında kalıcılık farkı olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Swiss Dot kadar kalıcı değil maalesef. Gün sonunda epey hafiflemiş oluyor. Tazelemek gerekiyor mutlaka. Tozutma problemi bu allıkta çok az diyebilirim. Fırçaya rahat alınıyor ve dağıtması kolay.

Esmerlerde rengini belli edeceğinden süpheliyim. Buğday ve beyaz tenlilerse bayılacak diyebilirim. Çok hoş bir rengi var. Günlük kullanıma çok uygun. Yılbaşında Meşhuur Gratis indirimi olursa kaçırmamanız gereken allık budur;) Söyleyeceklerim bu kadar. Gratis'e yolunuz düştüğünde mutlaka deneyin.

Kozmetik aşkınaaaaaa!!!!!!!!

Yorumlar

  1. Hahahahaha aşkını sevsinleeer bak bana ben duruldum niye bu kozmetiğe bir giren bir daha çıkamıyor ama boşalttım cepleri :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de yılbaşına kadar ihtiyaç dışı bişi almicam. En son bi blog satışından epey bir parça topladım yiterrr😄Kozmetikten vazgeçilmezz aşkk o aşşkk!

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar