Kozmetik 34# Essence 07 Natural Beauty Ruj

Bu ruju Gratis'e "öyle bi bakıp çıkıcam" diye girdiğimde tesadüfen görüp, iş görür diye almıştım. Ne öyle çok uzun inceledim, ne dudağımda denedim. Eve gelip tembel tembel kutusunu açtım, evirdim çevirdim ve sürdüğümde duruşuna aşık oldum. Hayatımda ilk defa bir pembe ruj bende güzel durdu.



Beklediğimden de iyi bir seri çıkarmış Essence. Ambalajı düz siyah ama ucuz durmuyor. Tam ortasında ürünün kendiyle aynı renk ince bir şerit var. Rujun üzerinde Essence damgasını görüyoruz. Bence çok şık bir detay olmuş.
Yapısı yumuşacık. Dudağı kurutmuyor. Satin duruşlu. Çizgilere dolmuyor. Opak. Homojen bir şekilde sürülüyor. Sıkça tazelemek gerekecek ama benim için hiç problem değil.

Renginden bahsedersek açık gülkurusu derim. Tek kat sürdüğünüzde sıcak tonlu güzel bir bebek pembesi. Yoğun sürerseniz daha morumsu bir pembe. İki türlü de çok sevdim. Herkese yakışacak bir rengi var. Aldığım andan itibaren elim başka ruja gitmiyor. Çok kullanışlı. Koyu göz makyajlarıyla da rahat kombinlenebilir.

Gratis'e uğramışken bir deneyin derim. İndirimde stok yapılası <3 Sadece 7.40 gibi bir fiyatı var.
Fiyat - Performans grafiği benim için zirvede.

P.S Mac'te tam bu rengi gören bilen varsa bana yazabilir mi?????? Bir sürü pembe tonu deneyip kendime yakıştıramadım:(((((( Yardımmm lütfen!

Öpüldünüz....

Yorumlar

  1. Bu ruj hakkinda ufak bir arastirma yapayim derken senin yazina rastlamak guzel oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehe iyi denk gelmiş o zaman çok sevindim. En sevdiğim pembe rujum bu. Diğeri de mac fanfare zaten:) Makyaj yapmasam bile sadece bunu sürüp çıktığım çok oldu. Zarif bi duruşu var. Kesinlikle tavsiye ederim 😄😄

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar