Garnier Saf ve Temiz 3'ü 1 Arada

Bugün size yine bir bakım ürününden bahsedeceğim. Almadan önce bir çok kişinin memnun kaldığını görünce şaşırdım açıkçası bu kadar iyi bir ürün beklemiyordum. Kullandıkça ben de sevdim. Mentollü bir ürün. Yüzünüze sürünce ferahlatıyor. Yanma ya da tahriş yapmadı.

İçinde mavi partiküller var, bence biraz irice. Yüzümü tahriş etmemek için çok bastırmadan uyguluyorum. İki günde bir akşamları, peeling olarak, duşta da sırtıma uyguluyorum. Siyah noktaları hemen cilt üstüne çıkarıyor. Adeta "üzerine bir bant yapıştır hepsi gitsin" diyor:))))))) Karma ciltliyim ve her gün kullanmak cildimi gereksiz kurutur diye düşünüyorum. Maske olarak kullanmadım.

Fiyatına göre kullanışlı ve başarılı bir ürün. BİTERSE KESİNLİKLE TEKRAR ALIRIM. Çok memnun kaldım. Çok az miktar kullandığımdan uzun süre yetecek gibi görünüyor. Siz ne düşünüyorsunuz?????

Mutlu günlerr, tertemiz genç ciltlerr....

Yorumlar

  1. Favoriiiim gerçi bi haftadır kullanmıyorum , tembelleştim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yapma bakiim öyle şeyler:))))) cilt dediğin rahata temizliğe çabuk alışır. ihmal edersen geri dönülmez sonuçları olabilir. güzelliğinin, cildinin kıymetini bil cicimm:))))) öptümm:)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar