TASARIMCILARA ÖZEL LAPTOP YAPMIŞLAARR!



Bu güzelliği yine rastgele nette tarama yaparken gördüm. Bayıldım:) Amir Lobidi tarafından tasarımcılara özel tasarlanmış teknoloji harikası. Kısaca lap touch.

Hem lap top hem tablet olarak kullanma imkanı var. Kapatınca diğer yüzündeki ekrandan tablet olarak devam edebiliyorsunuz:)
İçinde hem mouse hem de grafik tablet mevcut, özel kalemiyle birlikte harikalar yaratmak için ideal:))
Amir bey ürünü tasarlarken bin tane teknolojik gerecin masasının üzerinde durmasından yakınıyormuş:) Onun için çalışma masasını boşaltmak için ve dağınıklığı en aza indirmek için, kendisi gibi tasarımcılara özel olarak tasarlamış bu laptouch'ı. Hem mantığını hem ismini çok beğendim:)
Özellikleri arasında da tek bir dokunuşla dokunmatik ekrana çevirme, açılınca laptop şeklinde kullanabilme, ışıklı kaydırma düğmeleri, sensör ve zoom var.

Tasarımcımız sanırım İspanyol. İlgili tüm kaynaklar da İspanyolca haliyle. Malay dilinde bile buldum bir çok yazı:p Bu yüzden çok bilgiye erişemedim. Fiyatı nedir, nerede satılır hiç bir fikrim yok:)))) Benim gözümde şu an için şahane bir oyuncak ama yapabileceklerini düşününce insan gerçekten heyecanlanıyor:)

Tam bir draw-station. Tabii ki mobil bir cihaz. Onca aletin yerini tek başına en mükemmel şekilde alabileceğini ummuyorum zaten aşırı detaylı, çok yüksek çözünürlük isteyen işler için değil. Daha mobil işler, belki rötuş için kullanılabilir vs. Bunun da bir kapasitesi var ama olsun:)

Detaylı bilgi için makaleye buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

  1. Yanıtlar
    1. Bim'de satılan laptop işinizi görür fazla fazla inanıyorum buna :)

      Sil
    2. bim ney lan bim NEY, sen dünkü kostümünle git oraya :D:D

      Sil
    3. kostümüme laf yokkk:))) çok beğeni aldım bildiğin gibi değil. gençlik kollarından teklif bile geldi:p ne diosunnnn;)

      Sil
  2. Girer girmez bununla karşılaşmam iyi oldu evet..hı hı iti oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahah:D birazcık tuzlu bi oyuncak ama neler yapılır onla yaa:) draw something in gelişmişi resmen asdfghjk

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar