Ojeli Post #3 Engüzel Kırmızı: Sally Hansen Xtreme Wear Cherry Red

Kırmızı ojeyi kim sevmez ki... Benim 14 yaşımdan beri en sevdiğim ve en çok sürdüğüm renktir. Tırnağı bakımlı gösterir simsiyah bir kıyafeti minik bir dokunuşla hareketlendirir. Kadınsıdır. Dişidir. Ama bazı tonları var ki saf enerjidir. Yeniler. Baktıkça baktırır. Markasını sordurur. Gözlerini alamazsın bazen.

İşte Cherry Red hayatımın kırmızı ojesi. Gördüğüm anda vuruldum. Çok sık sürmesem de rengine tapıyorum. Sally Hansen'in Xtreme Wear serisinden. Bana Çanakkale pembe domateslerinin içini anımsatıyor:) Bence kırmızıya kaçan bir mercan tonu. Lacivert kıyafetlerle muhteşem uyumlu duruyor. 

Bu serinin kokuları bana ağır geliyor sanki. Başkalarına da sordum sıradan bir ojeden farklı olmadığını söylediler. Neyse:) Yapısı epey sıvı. Ben alalı 6 ay olmasına rağmen kalınlaşmadı da. O yüzden ben sürerken birazcık bulaştırabiliyorum:) http://www.luuux.com/health-beauty/notd-sally-hansen-red-cherry                          

Fırçası standart görünümde. Kullanım süresi 18 ay. Kalıcı mı derseniz 3. günde uçlarından soyuldu diyebilirim. Fena değil işte. Standart ojelerden 1 tık daha iyi. Top coat sürmeseniz bile kendinden parlak bence ama yatıp kalkınca matlaşıyor görüntüsü. Çizilmeye dayanıklı diyemem. 

Mevsim boyunca ve yazın sürmekten asla vazgeçmeyeceğim renk olacağı garanti:)

Gratis'te en çabuk tükenen renklerden. Bir gördüğümü ikinci kere göremiyorum neredeyse:) Henüz denemediyseniz mutlaka deneyin. İlk bitirdiğim oje olacak sanırım:) Deneyip de benim gibi bayılan var mı:)

Yorumlar

  1. Birkaç hafta önce aldım ben de Cherry Redi ve resmen aşk yaşıyoruz:)

    YanıtlaSil
  2. aynısını geçen gratisten aldık, annem beğendi de ben daha kullanmadım :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar