Kozmetik 13# Maybelline Eyestudio Lasting Drama Jel Eyeliner 24H - 03 Blue

Artık kullana kullana bayıldığım, tavsiye ede ede vazgeçemediğim, öve öve bitiremediğim eyelinerımı tanıtmalıyım sanırım. Çok kişi tarafında yazıldı çizildi zaten biliyorsunuzdur:)
Aslında kendisi gel liner sınıfında ve Mac fluidline kullanıcılarına bile gösterip, kullanmaya ikna etmişliğim var:) Kullanımı gerçekten kolay. Kutu içerisinden fırçası da çıkıyor. Gerçekten işe yarayan minik bir fırça kendisi. İlk başta kesik uçlu The Balm fırçamla çekiyordum ama elim alıştıkça ona döndüm:) Toplamda 4 rengi var; bende olan renkleri siyahı ve laciverti. En kısa zamanda Kahvesini almak da aklımda:)
Laciverti alırken gündüz kullanılmaz diye çekinerek aldım ama şimdi siyahtan daha çok Laciverti kullanıyorum. Rengi koyu bir lacivert. Sedefli bir yapısı var. İçinde sim yok. Yumuşak kadife gibi bir dokusu var. 

Sürülmesi fırçayla çok çok kolay. Hele keçe uçlulardan sonra iyice kolay. 2 denemede el alışıyor. Tek seferde ince, kalın her türlü kuyruk rahatça yapılıyor. Sürdükten sonra hemen sabitleniyor. Ovalanınca dağılması da çok zor. En çok sevdiğim özelliği ağlayınca bile akmaması. Severek kullanıyorum aylardır. Hiç bir olumsuzluğu yok bence. Tek kelimeyle mükemmel bir iş çıkarmış Maybelline. 

Hadi olumsuz tek bişi söyleyeyim:) Zor temizlenmesi. Dedim ya zamk gibi kalıyor sürdükten sonra. Temizlerken birazcık ovalama istiyor ama çift fazlı ürünlerle daha rahat çıkarırsınız:)

Yazayım yazayım diyordum taa aralıktan beri...sonunda yazdım rahatladım:) Önerir miyim demeyeyim artık:) Gözünüz kapalı gidin alın. Kullanın bayılın.

Yorumlar

  1. ben 3 rengini de aldım pembelisi siyah gibi durduğu için bende almadım.. alla alla kim önerdi acep :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güle güle, tepe tepe kullan cicimm:)tabii ki benn! meşhur ettim bu ürünü resmen:)))) sağır sultan bile duymuştur artık jel eyeliner aşkımı :)))

      Sil
  2. Bu benimki dimi?

    Bn kolay temizliyorum? :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. suyla temizlenmiyor sonuçta:) illa sağlam bir göz makyajı çıkarıcısı lazım. onu demeye çalıştım. sensibio h2o yla tek hamlede temizlenmiyor mesela:)

      Sil
    2. onu bilmiyorum da ben de lorealin ki var sadece göz :D yağlı yağlı mis gibi temizleniyor üstüne sunigözyaşı ohh :D

      ayrıca bir şey dicem bunun fırçası kuruyo hemen napalım? :D

      Sil
    3. her kullanımdan sonra yıkıycan fırçayı tabii ki:)))) yoksa çöpe gider fırçan demedi deme:p he yıkamaya fırsatın yoksa alkolsüz bir ıslak mendille iyice sil ama 2 kereden fazla yapma bunu;) bi de sephorada ya da mac'te fırça temizleyiciler var onları da kullanabilirsin günlük:) ayda 1 de yıka bari.

      Sil
  3. Benim gibi eyeliner cekme ozurlu biri bile kullanabiliyorsa gercekteen muhtesemdir :-) cok seviyorum bu urunu bende icerisinde pembemsi simler olan var ama cok memnunum indirimde denk gelirsek kahverengsne de goz diktim o ayri :-)
    Bende bloguma beklerim http://balbocegiilekozmetik.blogspot.com/ :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen öyleee :) mükemmel ürün. kahvesini almaya niyetlendim de açık geldi bana. pembesini alıcam sanırım indirim var şuan bi sürü yerde 17 tl. aklında olsun ;))))) uğricam bloguna ;)

      Sil
  4. ya mükemmel felan demissin gaza gelicem simdi, sorun su ki, almadigim eyeliner kalmadi, sonunda özürlü olduguma karar verdim. Süremiyorum :D sürenlere bayila bayila bakiorum ama ciks. Bende olmuyor. Bide sunu deneyeyim bakalim :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu arada almadigim eyeliner kalmadi demisim, baktim 3 tane var, üçüde ayni pazar mali. Yuh bana ^^

      Sil
    2. Ahahah şeker şey ya;D al dene 2 çekmede alışırsın çok kolay

      Sil
  5. Yazdıklarına başından sonuna kadar katılıyorum. Ben de tam bir dipliner delisiyim. Geçtiğimiz hafta sonu maybellineyi denemek için aldım. ve ilk fırsatta tüm renk seçeneklerini tamamlayacağım. Ben de bloğumda bir yazımı ona ayırmayı düşünüyorum. Beklerim:)
    http://www.makyajurunlerm.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevilmeyecek gibi değil cidden:D en kısa zamanda uğrayacağım:D yorum için teşekkürler... Her zaman beklerim.

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar