Küçük Bir Çılgınlık

Bu ara bana neler oldu hiç bilmiyorum. Yıllardır aklımda olan ve korkumdan araştırmadığım, bu yüzden de hep teoriden ibaret kalan bir estetik operasyona aniden karar vermemle perşembe sabahı hastaneye yatıyorum :))) Öyle kocaman, uzun sürecek riskli operasyonlardan değil benimkisi. Kepçe kulak operasyonu:))) Biri normal ama diğerinde yapısal olarak kulak kepçesi dışarı doğru duruyor. Orantısızlık var.

Kulağa komik geliyor olabilir belki ama yaklaşık 16 yıldır rahatsızlık duyduğum bir şeydi. Saklamanın yolları vardı tabii ki. Uzun saç, fotoğraf çekilirken kafayı hafif yan yatırmak, asla tam karşıdan fotoğraf çektirmemek vs;) Simetrik olsunlar istiyorum artık. Kompleks falan da değil aslında. Saçımı her canım istediğinde düşünmeden kısa kestirebilmek, şapka takabilmek istiyorum. Yoksa normalde ben hep saçımı at kuyruğu yapar gezerim. Hiç rahatımdan ödün veremem:p Saklamıyorum çoğu zaman saçlarımla örterek.

Bugün ilk kez doktorla görüştüm. Bir tanıdığımızın da ameliyatını yapmış bir doktordu. Çok sakin, naif bir bey. Aklıma takılan her şeyi öğrenmek istedi. Tam olarak ne beklediğimi sordu. Olabilecek olanı söyledi. 45 dk. sürecekmiş toplamda. Aynı gün çıkacakmışım. Tam lokal anestezi yapılacakmış. Uyuyacakmışım. Zaten sabahın 6sında hastanede olacağım için hiç uyandırmasalarda olur:)) 3 hafta kadar küpe takamayacakmışım. En vazgeçilmez aksesuarımdır sol kulağımdaki 3 küpem. İlk 1 hafta ödem oluşacakmış morlukla birlikte. Ağrı yapabilirmiş. 3. Gün pansuman yapılacak. Dikişler 1 ayda eriyecekmiş. 1 hafta boyunca saç bandı takacağım teri emsin diye. Gidip en sıkısını almışım(Nike). Esnemiyor mübarek:/ Daha esnek pamuklu, sporcu bandı markası bilen var mı??

Bu sıcakta yaptırmak çok akıl işi olmasa da iş falan yokken aradan çıksın dedim.

Hadi bakalım sonum hayrolsun:))) Hala tırsıyorum birazcık. Güzel olsun yaaa o kadar eziyete değsin :))))

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar