Artistry Kaş Kalemi


Merhabalarr:) Bugün size kuaförümde görüp sipariş ettiğim bir üründen bahsedeceğim: Otomatik kaş kalemi. Ürün 2 uçlu. Renkli kısmıyla kaşlarınızı doldurduktan sonra tarayıp şekil verebilmek için de bir tarağı var. Taupe veya daha iyi bir tabirle sütlü kahve tonlarında bir renge sahip. Başka tonları var mı derseniz, katalogu görmediğim için emin değilim. Benim çok siyah olmayan kaşlarım için çok doğal bir tona sahip.

Normalde günlük olarak kaşlarımı doldurmuyorum ama özel günlerde kullanmak için aldım. Memnun kaldım. Kullanımı pratik. Benim ilk Artistry ürünüm. Yalnız içindeki uç pek bereketli sayılmaz:) Günlük kullanımla 1 ay anca idare eder gibime geliyor. Uçları ayrıca refill olarak da satılıyormuş. Elimdeki uçlar bitince belki yenilemeyi düşünebilirim. Benim için olmazsa olmaz bir ürün değil nihayetinde:) Başka markadan benzer bir ürün kullanmadığım için karşılaştırma da yapamıyorum. Pratik olduğu için önerebilirim:)

Bu ürünü daha önce kullanan var mı aranızda?

Yorumlar

  1. bunu kullanıp bana haber vermeni dört gözle bekliyorum... ben benefit in kaş jelini kullanıyorum ama acep bu nasıl merak ettimmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzum bunu bayadır kullanıyorum. Sadece kaş doldurmak için bu. Daha belirginleştirmek için. Üstüne kaş jelini de sürersin yine sabitlesin diye şeklini;-)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar