Yine daraldımm

Nedir benim şu küçük insanlardan çektiğim:/ Kimseyle muhattap olmuyorum okulda diye merak edilebilir miydim bundan daha fazla acaba ????? Hakkımda uydurulanlar, çıkan dedikodular falan hepsi bi yere kadar da şu 4 yıl içinde beni nasıl çileden çıkarıp delirttiler ben de anlamadım:s Bu yeni nesil gerçekten bir tuhaf. Nesil tarifim de şu dur: 90 ve sonrası doğanlar! Anlam veremiyorum valla bunları nasıl büyütmüşler????

Öyle bir nesil ki benim gözlediğim kadarıyla ;
- olaylar sadece onun başına gelir ya da sadece onun yaşadıkları önemli, diğerlerininki tü kaka,
- kendini aşırı önemseyen,
- bireysel, yüzeysel,
- küçük kadın gibi davranmaya ta lisede başlamış,
- yaşından beklenmeyen bir bezginlikte,
- sanırsın ki dünyayı yemiş yutmuş, her şeyi görmüş bilmişlikte,
- biri onla muhattap olmuyorsa illa kendini farkettirecek diye kendini paralayan,
- sevgilisinden ayrıldı mı dünyası yıkılan, kankalarını toplayıp nerdeyse woodooo ayinleri düzenleyen,
- her dakka "kankaaa yaa" diyen kız tipleri, önüne gelene "kardeşim" diyen erkek tipleri,
- ileri doz laubalilik,
- ikiyüzlülükte aşmışlık,
- hı ok ok çular
- "haccanımm haccanımcılar"
- yüzüne canım, arkasını döndüğünde ne manyaklığı, ne psikopatlığını bırakmayan dedikodu kazanları kaynatan vs. vs. vs. dahası da var da neyse.

Beni cidden rahatsız eden aşırılıkları, gereksiz samimiyetleri, menfaatçilikleri. Doğrucu Davutluğum sağolsun bozmadan, laf sokmadan duramıyorum. Evet iticiyim doğrudur. Ama etrafımda onlardan olsun istemiyorum ki:)))) Nasıl anlatılır, izah edilir ben yolunu bulamadım. En sonunda kimseyi önemsememeye, nerdeyse dinlememeye başladım. Yok. Bu sefer de arkadan konuşmalar başladı. Yüzüne karşı laf soktuklarım, bi hata bir açık yakalayamayınca kendileri uydurur oldular. Adam olup yüzüme söyleseler ya keşke beni zevkten mahrum bırakıyorlar UNKNOWN DEDİKODULARIYLA:)))))

Kısacası başta eğlenceli olan artık baydı. Benim 4 yıl boyunca tek kelime etmeye tenezzül etmediklerim bile ulu orta saçmalamaya, atıp tutmaya başlamışlar. Birini bugün tesadüfen öğrendim. Kimlikleri gizli maalesef benden. Gider saç baş yolarım, ya da laf söyler morartırım diye sanırım:) 6. hissim de güçlüdür. Birini baştan sevmediysem kesin bişeyi çıkar zaten sonradan:) Herkes şaşar kalır.

Beni sevmeyen takip etmesin, arkadaş olmasın, etrafımda dolaşmasın ama arkamdan da laf etmesin yau. Bitirip okulu defolup gidicem şurda sessiz sedasız. Derdim ORTAM YAPMAK değil ki. Ben HUZUR ARIYORUM... kavga değil ki. Üstelik de gayet hassas, alıngan biriyimdir. Pek kibar sayılmam, kendi halinde denilebilirim belki, insanlarla olmayı da severim, yıldız olmayı da ama mod değiştirip melankolik takılmayı da. Oldum olası sivri dilliydim, lafımı hiç sakınmadım, doğru bildiğimi insan kaybetmek adına bile söylemekten geri durmadım. Kazık atan değil aksine yiyen oldum. Gidenler geri döndü çoğu kez. Kıymeti yokluğunda anlaşılanlardan.

Kaybedilecek biri değilim. Kötü gün dostuyum. Çoğu iyi günde yokumdur hatta nedense. Çok sitem edilir bana. Neden yokum? Olsam nolcak. İyi zamanda herkes etrafında bolca bulunur zaten. Farkım olsun dimi? Asıl neden hep gerilirim nedense kalabalık arasında. Bişi yapar gene moda girerim ama kendimi zorlamaktan yoruldum. Uyumlu olmak, davranmak beni  bunaltıyor. Artık ilgi çekmekle bile ilgilenmiyorum:) Bana gel dert anlat dinliym çözeyim, omzumda ağla... Dert anasıyım ben:)
Benim malzemem insan. Gözlemlerim, incelerim, süzerim. Bunu da uzaktan yaparım. Çoğu kez de eğlenirim. Duvarlarımı çektiğimde bana ulaşamazsın. Demek ki rahatsız edici olabiliyormuşum.

Hep seçiciydim. Etrafımda az ama öz insan olsun diyenlerdenim. Kendime hiç EN İYİ ARKADAŞ DEDİRTMEDİM DE, SEÇMEDİM DE. Herkese eşit davranmayı uygun bulurum.  Kimseyi etrafımda boş yere bi gün lazım olur diye hoş tutanlardan değilim. Ortam insanı hiççç değilim. Biraz huysuzum, epey inatçı ve fevriyim. Yapılanı unutmam ama içten özre de hiç dayanamam. Kinci de değilim. Kızdığım şeyi 5dk da unuturum. Ben kızgınken söylenen her şeyi vıdı vıdı sayar, çoğunu ne dinlerim ne umursarım. Tek dileğim yalnız kalmaktır. Anlayıp susan beni kazanır. Sakinleşiyim başımın üstünde yeri var. Eleştirsin de. Ki gelemem eleştiriye. Tepkim sert olur genelde. Tamam mükemmel değilim. Kabul. Beğenmeyen gelmesin o zaman. Kimse için değişemem ki.
Bugün de benzer olaylar silsilesi yaşadım. Aşırı yıprandım.  Zaten panik atak krizlerim sıklaştı bu ara stresten mi nedir. Bana huzur lazımm.

BİTSE DE GİTSEK YETERRRRR!!!!! Ne çektim beeeeeeeeee!!!!!

Yorumlar

  1. Ayy fıstığım ne kadar dolmuşsun öyle kıyamam.Takma allah aşkına bırak millet saçmalasın dursun sen yoluna bak.Milleti takmak demek onlara değer verdiğini gösterir insan değer vermediği adamı da onun söylediklerini de takmaz.Güler geçer.Haklı olarak okul işi sinirlerini bozduğundan hassaslaşmış olman doğal.Ama seni böyle görmeye alışık değilim valla hep gül,gülümse.
    Ayrıca 90 ve sonrası doğumlu okuyucuların alınmasın bu dediğine:)
    Kocaman kocaman öpüldün:*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkamdan konuşulması konusunda çok hassasım gerçekten. Beni inanılmaz rahatsız ediyor. Gülüp geçtim uzun zaman ama işte herkesin bir sabrı var benimki de taştı artık. PUF deyince laf, PÜF deyince laf, susunca laf, konuşunca laf öehhhh :)Yetti gari ekimozam. isyanım varrr:p İyi yazdın çok özletmiştin <3

      90lılar konusunda söylediklerimi bence kendileri bile onaylıyacaklardır. BAHSETTİĞİM TİPTEN O KADAR ÇOK VAR Kİ ETRAFTA. İSTİSNALAR KAİDEYİ BOZMAZ :) Beni o sevimsiz jonjon tayfasından kimsenin takip ettiğini sanmıyorum çünkü:) Benim okulumdakilerin herbiri anlattığım gibi tek tip. Ama burada tanıştığım bir çok bloggerın eline su bile dökemezler o da ayrı konu:) Kimse üstüne alınmasın gücenmesin o yüzden:)

      Sil
    2. Şu okul bitsin de kurtulursun hepsinden diyeceğim ama iş hayatında da var o jonjonlardan bol bol:)Ballı lokmam sen yine de içini ferah tut,daralırsandan gel dök içini bize.
      Valla yaşım icabı benim 90lılarla bir arada olduğum bir ortam pek olmuyor.İşte genelde komşu çocuğu,kuzen çocuğu falan olarak hayatımda varlar ama hakikaten bi değişikler yahu:)Yorum yapmim en iyisi ben:)

      Sil
  2. bi 93 dogumlu olarak sanirim tüm yazdigin ozellikler bende mevcut :D ama beni sev yea. Büyücem bak valla :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seni seviyorum zaten çatlakk:D büyü de görelimm:D

      Sil
  3. Bir de kendinden 5,6 yaş büyüklere de ismiyle hitap etmeyi çok büyük bir şeymiş sanıyorlar bu yeni nesil :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diyorum ya farklılar diye:)) resmen kuşak çatışması yaşıyorum anlayabilmek için.

      Sil
  4. 92lileri dışarda tut , beni tut HEMRN HEMEEENNNNNNN :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 92liler umrumda değil... SEN CANIMSINNN <3

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar