Son kez FİNALLER! BAŞKA YOK!

Son kez finallere gireceğim. Mezun olabilmek için. Son 2 haftam zafer için. Bunca yılın acısını çıkarmak, hoplayıp zıplamak için, özgürlük için... Diplomamı uçak yapıp uçurmak var adağımda... yıllardır içimde ukde. Yapabilmek için son 2 hafta... Deli gibi stresli 1 ayın sonunda bünyeme öyle bir umursamazlık yerleşti ki. Çok tehlikeli benim için. Kendimi biliyorum geçen dönemden. Bu dönem beni benden başka kimse kurtaramaz. Bitmeli artık. Bitmeli. Ben mutlu sonu hak ettim.

Maket malzemelerim hazır ama ben değilim. Korkuyorum. Öyle bir korku ki 3 haftadır proje hocamdan köşe bucak kaçtım resmen. Dün okulun son günüydü. Gitmedim. Kimseyle karşılaşmak bile istemiyorum:/ Kimse projemi/maketimi sormasın. Ne yaptığımı ettiğimi ben anlatmadan ağzımdan laf almaya çalışmasın. Daralıyorum aklıma geldikçe. En sevdiğim şeylerden biri maket yapmak aslında. Tadını çıkaramayacak kadar gerginim, yorgunum, endişeliyim. Uyuyamıyorum, hiç bir şey yapamıyorum. Motive olmalıyım. Konsantre olmayım. Bitecek. Çok az kaldı artık. Yolun sonu.

Öyle bir moddayım ki saklanacak delik, arkasına sığınacak bahane arıyorum. Yapmamak için. Kaçacak yer yok. Köşeye sıkıştım. O DİPLOMA ALINACAK. Başka yolu yok!!!!!!!!

Şans dileyin, dualarınızı eksik etmeyin olur mu??????

Yorumlar

  1. Hadi şimdiden hayırlı olsun kuşum:)Ama o diploma öyle düşündüğün gibi uçak yapılıp uçurulmuyor ne yazıkki.Burda okulu 7senede bitiren biri olarak tecrübe konuşuyor:) Zor ulaşınca kıymetli oluyor.Şu son zamanlar çok sinir bozucu olur bilirim,ama sonrasında kuş gibi özgür olacaksın.Dualarımız seninle minnoş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol bebeğim:) iyi ki varsın. diploma mücadelem since 2004 e dayanıyor bebeğim:)))) uçak da yapılır ortadan yırtılır da:))))) o kadar gözüm görmüyor artık. çıldırdım. laptop her an çökme sinyalleri veriyor üstüne bir de. pembe hunimi sipariş ettim. her an beyaz önlüklü amcalarla halay çekebilirim:)))))

      Sil
  2. Keşke benimde son 2 haftam olsaydı ah ah :(
    Bol şanslar,diplomanı uçak yapıp gel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sağol canım. uçak yaptığım gün hunimle fotoğrafımı koyacağım dört bir yana:))))

      keşke bitse bir an önce demek öyle güzelmiş ki:/ sabırsızlanmak falan. gerçekten çok yakın olduğunda çuvallıyorsun. bitse de gitsek deyip durdum yıllarca ama... son sınavlar aslında bir çeşit kalkan. o okuldan çıktığın gün omzuna binecek yükler şimdiden kabus oluverdiler. iş bulabilecek miyim? portfolyom nolacak? vs derken offffff:( okulun tadını çıkar. yaşın müsaitse uzatıver 1 sene de:)))

      Sil
    2. söylediklerin de çok haklısın.ama insan bitsin artık demeden edemiyor öğrenci hali işte. :)
      19 yaşındayım 2 yılım kaldı işte bakalım :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar