Kozmetik# 15 The Balm Put A Lid On iT Far Bazı

Şimdi size "Gratis Anneler Günü İndirimi" ganimetlerimin en kıymetlisini tanıtacağımm:))) Birkaç blogda görüp "almazsam olmazzz!" dediğim anda Urban Decay'ime kavuştum. Ama onu kullanmaya kıyamayacağımı anlayınca ve indirimdeki 12.75lik fiyatı görünce hemen atladım; "istiyorum, bulun!" diye:))) Çekmeceleri talan ettiler, kalan son 1 paketi bulmak için yarış ettiler ve 15dk.lık uğraşın ardından kavuştum:)))) Benden duyan 2 kişi de ısrarla bekleyeceklerini söylediler ve baskı kurdular başımda resmen. Elime aldığımda da panter gibi uzaklaştım reyondan:p Neme lazım çantayı vurup elimden kapıp kaçarlar falan:p

Kısaca bahsedersek:
Bir kere ambalajı kullanışlı. Minicik tüp ağızdan ürün ziyan etmeyi başarmanız mümkün değil. Birer nokta 2 göze de yeter. Bu açıdan uzun süre gidecek bir ürün.
Kapatıcılığı yok.
Kendinden sedefli bir görüntüsü var.
İlk sürüşte yağlı hissettirse de sonrasında his kayboluyor. Kadife gibi görünüyor.
Asla çizgilere dolmuyor, topaklanma yapmıyor.
Kalıcılığı beklediğimden de iyi. Aldığım günden beri kullanıyorum. Bugün 12 saat sonrasında bile göz makyajım olduğu gibi yerindeydi. Akmadan, bulaşmadan. Tazelemeye gerek bile duymadım.
Kullanımı basit: Far bazını gözünüze sürün. O yağlı his 1-2 dk sonra ortadan kalkacak zaten. Gittiği anda farınızı uygulayın. Sonra unutun:)
Her far bazının yapması gerektiği gibi farın rengini belirginleştiriyor, rengini sabitliyor. Bu işi de en iyi şekilde yapıyor.

the balm sedefli far bazı
Elime aldığım miktar 2 kişiye fazla fazla yeter:)))) Siz minicik 2 nokta kadar alın derim :p

İndirimsiz hali 27tl gibi bir şeydi. O fiyattan alsanız bile üzülmeyin. Kesinlikle değecek inanın.
Kullanan var mı aranızda?? Yorumları beklerim her zaman. Öpüldünüz hanımlarr :))))

Yorumlar

  1. evim far bazı dolu olmasa almak için bi saniye bile beklemezdim nasıl merak ediorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. U.D'nin üstüne tanımam. Onu asla geçemez. Art Deco'dan da daha iyi bence:)))) Alman şart mı değil mi bu karşılaştırmadan çıkarabilirsin umarım:))

      Sil
  2. Bende aldım şeker ve çok beğendim:)

    YanıtlaSil
  3. o kadar çok far bazım var ki şu anda alamadım artık ama memnun kaldığını bilmek iyi oldu.. belki bir süre sonra alabilirim..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar