ANNELER GÜNÜ İNDİRİMİ/ ALIŞVERİŞ POST.U #5

Alışveriş çılgınlarını her türlü tavlayacak Gratis indirimi cepleri boşaltmaya devam ediyor hanımlar:)) Benzer bir alışveriş yazısı için buradan. Bu sefer pek bir ihtiyacım yok nasılsa deyip girdiğim Gratis'ten ufak bir siftah yaptım:p Bu sefer sadece kendime değil gerçekten anneme de allık ve kalem aldım:)))) Bu arada annem hiççç makyaz yapmaz:p Doğal güzellik kendisii. 3 defa maşallah maşallah maşallahh diyeyim:p Uzun zamandır hiç olmazsa bir kapatıcı, bir allık sürsün diye uğraşıyorum ama cıkkk! Fratboy'un güzelliğine vurulur diye ümit ediyorum:/ Olmadı yine bana kalacak çünkü.

Genel görünüş budur. Bir tek FratBoy eksik:/ Onu da artık görmeyen kalmamıştır diye düşünüyorum:))

1- Benri BeyazSabun kokulu el bezi
2- Swisspers 32'li fondöten süngeri
3- Cala Salatalık özlü makyaj temizleyici mendil
4- Maybelline cOLOssAL vOluME eXpReSs Cat Eyes Mascara
5- Maybelline The Falsies DraMA bLACK Mascara
6-The Balm Put a lid on it Far bazı
7- The Balm FratBoy Allık
8- Essence Bling Bling göz kalemi yazısı için buradan.
9- Essence 67 ve 68 numara farlar.

Bu alışverişte genelde sevdiğim ürünleri topladım. Essence farlardan genel olarak fiyat performans açısından çok memnunum. Belki bir iki tane vardır sevmediğim ama onun dışında sevdiğim bir marka. Göz kalemi dersen Bling- Bling hayatımın kalemi diyebilirim. İnsanlar her makyajımda görmek istiyorlar:) Bana çok yakıştığını düşünüyorum. Her farla inanılmaz uyumlu. Kirpik dibine incecik çekin ve tataaa:)))) Aydınlık bir görüntü elde edeceksiniz.:)
Maybelline rimellere aşığım resmen. Çünkü kirpiklerimle gerçekten çok uyumlular. Bu 2 rimeli de 3. alışım. Çok memnunum ikisinden de. Kıl ve oval(yay şeklinde) fırça olduklerını söylemeliyim. Detaylı yazılarını yazma zamanım gelmiş:))))) Uzun, kıvrık ama seyrek kirpiklere sahibim. Bana önerebileceğiniz WATERPROOF rimel varsa lütfen yazın:))
The Balm ürünlerine zaten bayılmayan yok. Memnun kalmadığım hiç bir ürünü yok elimde. Urban Decay'im olmasına rağmen far bazını aldım. Çünkü günlük kullanımda The Balm kullanmak istiyorum:))))) UD'ye gerçekten kıyamıyorum.
Makyaj süngerlerini önceden alıp çok beğenmiştim. Yedekledim. Makyaj temizleme mendillerini ilk kez deneyeceğim. Umarım cildimde yanma vs. yapmaz:/

Bu alışveriş postunun da sonuna geldikk:) Merak ettiğiniz bir ürün varsa öncelikle yazarım:)

SEVGİLER.

Yorumlar

  1. Şu far bazını bende almak istiyorum umarım kalır. :)
    Güle güle kullan hepsini canım.
    Anneciğin de umarım beğeniir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım bulursun. Standda her üründen bolca vardı ama far bazı 1 tane kalmıştı. Sonuncuyu ben kaptım:D benden duyup da standa gelenlere nanik yaptım 13liraya geldi indirimle acayip mutlu oldum. Annem bayıldı allığa dayanamadım bugünden verdim :D

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar