Proje onayı aldım... ee start?

Tembelliğim üstümdeki hiçç sormayın. Boşvermişlik zirvede mezun olmaya 3ay kala:/ Noluyor bana anlamıyorum bahar dönemlerinde. Transkriptimi bi çıkarsam hep bahar dönemi ortalamalarım yerlerde. Geldi bahar ayları gevşer gönül yayları dicem ki hiççç alakası yok hayatımda kimse yok. Olmaya çalışan 2 kişi var ama ben onları napacağıma karar veremedim henüz.

Bu dönem projede Galatasaray'daki Türvak binasını yapacağım. Eskiden yurt binasıymış şimdi hem müze, hem sinema okulu oldu. Fotoğrafçılık okulu falan yapacağım sanırım. Hiç bir hazırlığım olmadan yarın gideceğim ama nolacak bilmiyorum. Çok sevimsiz bir durumm. Okulda bi şeyler çıkarmaya çalışacağım artık. Bir an önce kendime gelmezsem toparlayamayacağım:/ Sinir stres oldum imdattt!!!!!

KAZASIZ BELASIZ ATLATAYIM ŞU SENEYİ YAAA!

Yorumlar

  1. Bnde mezun olacagim ve cok sapsalim.
    Hayatimdaki insani babamla tanistirmak istiyorum ama dunyayi basima yikacak biliyorum...
    Mal gibiyim anlayacagin :/ kazasiz belasiz insallah ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay kıyamamm:/ zor bir durummuş seninki de. bu dönem aşırı derslerine yoğunlaşıp göz boyasan belki daha kolay olur. mezuniyet notunu gören baban birazcık yumuşar "aferin kızıma 2sini birden idare etmiş" falan der :))))Bİ DÜŞÜN SEN BUNU:)
      umarım her şeyi kazasız belasız atlatırız 2mzde haziranda mezuniyet belgelerimizle fink atıyor oluruz:)))))

      Sil
    2. Valla tek kozum bu dort yil bi laf getirmedim yaz okuluna kalmadim gectigimiz donem onur ogrencisi oldum e yas 24 bilmiyorum ya cok gerginim cooooook :/ iyi dilegin icin tesekkur ederim :)

      Sil
  2. kardelen blogdan bulup geldim izlemeye aldım sevgiler..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar