Kozmetik 9# Garnier Yağlı ve Karma Ciltler için BB Krem

Efenim size bugün tanıtacağım ürünü çok yerde okudunuz. Herkes kendince yorumladı, yazdı çizdi falan filan... Benim yorumum ise HARİKA! 3 gündür kullanıyorum sadece ve yüzümde gören herkes 'ne sürdün?' diye sordu:) Kesinlikle değişiklik anında fark ediliyor. Cilt tonunu düzenliyor, orta kapatıcılık sağlıyor, yağlanma ya da gözenek belirginleşmesi söz konusu olmadı. Cildim şu ara olabildiğince alerjik olmasına rağmen yeni sivilce belirmedi. Bence bu bir rekor:) Karmadan yağlıya dönük cilt tipine sahibim.

Bugün yüzümde 7 saat civarında kaldı. 7 saatin sonunda bozulmadan aynen duruyordu.Tek şikayetim yapısının oldukça sıvı olması olabilir. Fazla ürün gelebiliyor tüpten:/  Onun dışında 3 saat sonra sadece burnumda parlama yapmış falan... benim için hiç sorun değil:)

Ben NC30 cilt renginde olduğumdan orta tonu aldım. Sarı alt tonlu. Cildimle resmen bütünleşti. Üzerinden transparan pudra geçtim. Kesinlikle başarılı bir ürün diyebilirim. Elimde Balm Shelter, La Roche Posay BBkrem, Garnier'in normal ciltler için olan BB kremleri mevcut. Ben açık ara bu ürünü öneririm.

Nedenler:
- La Roche Posay'in de koyu tonunu almıştım. Cildimde durdukça koyulaşıyor. Bronzluk gidince kullanamadım. Pembe alt tonlu ürünler bana yakışmıyor:/
- Garnier Normal Cilt için BB kremi belki de ilk olduğu için sevdiğimi yazmıştım. Kokusunu sevmiştim özellikle. Orta tonu şu an kullanamıyorum. Yağlı cilt için olanla arasında kesin bir ton farkı var:) Katılığı cildime ağır gelmişti. Kapatıcılığını beğenmiştim. Ama gözeneklerimi çok belli ediyordu:/ Cildimle barışmayınca anneme pasladım. Memnun kaldı:)
-Balm Shelter'da bence kapatıcılık diğerlerine göre çok az. Sürsem de bir, sürmesem de. Yok gibi diyebilirim. Fırçayla sürümü zor. Yedirene kadar epey uğraşmam gerekiyor. Pek sevemedim. Bendeki tonu Light medium.

Garnier'in ilk BB kremini alıp da beğenmediyseniz yağlı cildiniz varsa testerını deneyin mutlaka:) Bir şanstan fazlasını hak ediyor:)Ben içeriğinden bahsetmeyeceğim. Çünkü zaten popüler bir ürün. Bolca yazıldı:)

Görüşlerinizi beklerim:)

Yorumlar

  1. dün yaptığım alışverişte aldım:) Yine şaşırarak beğendiğimi itiraf etmeliyim. LRP BB Kremle bende aynı sorunu yaşıyorum.Garip bir şekilde durdukça koyulaşıyor cildimde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güle güle kullan şekerim. garnier kendini aşmış resmen. bu ürün karşısında saygıyla eğiliyorum. fiyat - performans grafiğinde gözümde top nokta budur!kompakt ürün, mineral ürün pahalısı ucuzu ne kullandıysam gözenekler şişer belirgin dururdu yüzümde sinir olurdum bunda pudra sürmesem bile belirginleşme yok:)
      koyulaşmaması da harika. neyse o günün sonunda. mutluyum mesudum:)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar