Flormar Oje Kutucu Sprey

Daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu diyorum:)))) Niye daha önce almamışım da eziyet çekmişim. Ben 150 ml sini aldım bir de kocaman sprey boya şişesi gibi bir şişede vardı:p İlk deneme için küçük olsun, belki olur da sevmem, ziyan olmasın diye büyüğünü almamıştım. Resmen işe yarıyormuş.

Ojeyi sürün(mat yada normal) 2 dk sonra üzerine 15cm uzaktan püskürtün. Toplam 15 dk içinde kullanılabilir hale gelecek. Kalın yapılı ojeler içinse her bir katı sürdükten sonra sıkın. Miss gibi tırnaklar bozulmadan kotunuzu giyin ve çıkın:)


Ben eskiden beri top coat şeklinde olan quick dryer'leri kullanıyordum. İşin kötüsü ojeyi kalınlaştırdıkları için 4-5 katı buluyordu kuruma süresi. Golden Rose'unkini sevmiş, Flormar'ınkinden nefret etmiş, Kalyon'un ise sprey yazıp sprey olmayan şişesine hiç bir anlam verememiştim:)))) Mat oje sürdüğümde de boşuna bekliyordum eller havada. Sally Hansen İnsta- Dri'yi ise orta karar bulmuş o kadar para verip tekrar almayı düşünmemiştim bile. İyi ki de almamışım.

BU ÜRÜNÜ HERKESE TAVSİYE EDERİM. Oje sürdükten sonra kot giyerken, özellikle düğmesini iliklerken mutlaka ojeyi bozuyordum:/ Bir de çizme giymek allahım eziyet:p Giymeden yarım saat önceden bile ojeyi sürsem yine bozulur anlam veremem:) Son dk.cı olmaya devam kızlar;)))))

 KIRMIZI OJENİZİ SÜRÜN, 2 FIS VE ÇIKIN:))))

Yorumlar

  1. bende buyuk boyuvar almistim ama kullanamiyorum zaten normal sartlarda tek kat oje 5 dk da coktan kurumus oluyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nedenn??? ben oje altına mutlaka tırnak güçlendirici sürüyorum. yoksa kat kat soyuluyor:/ üzerine de en az 2 kat oje sürünce oldu 3 kat, bir de simli olsun dersem oldu 4 bir de top coat etti 5:)))))) bir de böyle dene :)))))) 2 katta 1 mutlaka spreyi sık ama :p

      Sil
    2. tmm denicem mutlaka ins ise yarar peki katlari kurudukcami suruyorsun yoksa ust uste mi

      Sil
    3. ojeden ojeye değişiyor. su gibi ojelerde 1. katı ince sürüp 2. katı kalınca sürüyorum. 2. katı sürdükten sonra 2 dk bekleyip spreyi de öyle sıkıp 10 dk bekliyorum.
      jel gibi ojelerde 1 kat sürüp sıkıyorum. kurumak bilmiyor bazıları mesela. 20 dk avans veriyorum. acelen varsa sürme bunları:D
      matları olabildiğince ince sürmek ve hızlı olmak lazım:) olmadın mı 2. katta birikme yapar çıldırırsın:p 2. katı sür matlaşmasını bekle öyle sık spreyi. valla aklıma gelenler bunlar. daha da soracağın bişi olursa beklerim:)

      Sil
  2. Tam bana göre bir şey bu :) Ben de mutlaka kotumun düğmesini iliklerken ojeyi bozar, tüm günü ellerimi saklayarak gezerim. Mutlaka ama mutlaka istiyorum bu spreyi.:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. al melocuuum:))) ama öyle mucize bekleme 2dk da kuruyacak da çıkacağım diye. kafadan 15 dk yı gözden çıkar:) fiyatı da fena değil küçük boyunu 6 liraya aldım.

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar