Essence Quattro 4'lü Farlarım

En sevdiğim farlarımı tanıtacağım size bugün. Bende bu seriden 2 tane var. Birisi en çok kullandığım 11 numaralı Sea my eyes. Diğeri 07 over the taupe.

Harika yeşil tonlarını bir araya getirmiş bir far paleti. Pigmentasyonu bence gayet başarılı. Pastel tonlarında mavi ya da gri farlarınızla  rahatça kombinleniyorlar. En çok kullandığım far paletim bu sanırım. Farklı farlarla karıştırmada başarılı sonuçlar alınabiliyor. Tabii ki daha kaliteli farlar var ama ben hem rengini hem çantaya atılmasını seviyorum. Hem PRATİK hem de UYGUN FİYATLI.
Ben gölge için en çok sol alttaki füme gibi görünen koyu yeşili kullanıyorum. Simli değil sedefli farlar kesinlikle. Sağ alttaki yeşil gündüz için daha canlı ve sürerken gözaltına birazcık dökülme yapabiliyor. Pembe bazı hiç kullanmadım desem yeridir. Yakıştıramıyorum yeşil tonlarıyla:)




2. farım ise 07 over the taupe rengi. Tam bir joker eleman. Farlarıma bakıp bugün ne sürsem deyip de kararsız kaldığımda elim anında buna gidiyor. Bir de gölgelendirmeyi beceremediğimde hangi ton olursa olsun üzerinden sağ alttaki koyu tonla ince bir geçiş yapıveriyorum. Renkleri nötrleyip güzel bir geçiş sağlıyor. Sonuç harika oluyor:) Aklınızda bulunsun. Sol alttaki farda hafif morluk da var. Pembe ve mor tonlarıyla uyduğu gibi açık bej ve kahve tonlarına da hareket kazandırıyor. Bu palette en sevmediğim bej rengi mat far. Rengini bir türlü vermiyor. Üst üste sürmek gerekiyor. Ama diğerlerinden çok memnunum. Hiç birini aynı makyajda kullanmıyorum ama. Beni çok ölü gösteriyor bu tonlar. Ya yeşillerle ya da altın bakır tonlarıyla kombinliyorum. Bazen de morla ama çok kullanmadığım için belirtmesem de olurmuş:)Tozutma bu farda da var ama öyle çok değil. Ben sorun etmiyorum:) Fiyatına göre performansı iyi. Essence farları seviyorum ben.

Denemediyseniz mutlaka deneyin. Tavsiye ederim.

FOTOĞRAFLAR  ALINTIDIR BURADAN VE BURADAN:)

Yorumlar

  1. İkisininde tüm renkleri çok hoş gerçekten denenmesi gereken uygun fiyatlı farlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen öyle elimden düşürmüyorum ikisini de:D

      Sil
  2. renkler çok güzel görünüyor fiytta uygun.) geriye denemek kalıyor:)

    çekilişime katılmışmıydınız:)

    YanıtlaSil
  3. Toprak tonlu olanı çok beğendim.Bende bir göz atsam iyi olacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimki taupe olan belirteyim de karışıklık olmasın:) bir de tam kahve tonlu olan var. bana onun renkleri çok donuk gelmişti bunu tercih ettim. iyi ki almışım mutluyum:)

      Sil
  4. FAR KULLANAN BİR SEN KALDIN :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o ne demek be:p kullancam tabi seviyorum farlarımı :) la la la la la la çatlaaaaa:)))))

      Sil
    2. bak ciddiyim çevremde hiç far süren yok :D:D:d:D:d:d

      Sil
    3. aman bırak beceriksizleri:)becerebilseler sürerlerdi emin ol:))))) düğüne derneğe de boya küpü simlerle koşuyorlardır eminim:)bi de şöyle bi gerçek var: o sıcakta sabit tutmak da zor farları:) yazın ben de sürmüyorum:)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar