Alışveriş #4 Sephora

Bugün Demirören Sephora'ya girmemle gözümün dönmesi bir oldu:) Şaşı oldum  her şeyi karıştırdım bol bol. Aslında sadece Nars Torrid alacaktım ama Mua'nın ısrarı üzerine Make Up For Ever'dan 20 nolu allığı kaptım:)))) Çok tatlı bir şeftali tonu. Tenimde yavru ağzı gibi duruyor bile diyebilirim. Torrid daha pembemsi ve epey simli kaldı bunun yanında. Bronz tenime daha da yakışacakmış. Görelim bakalım. İltifat alırsam gider başka bi alışveriş daha yaparım:) Zira doymadım doyamadım:)))

Tam adı  20- Satin Blood Orange. Simli değil ama çok mat da değil:) Kadifemsi yağsız bir yapısı var:) Tozutmuyor ki bu harika bi özellik. Epey de pigmentliymiş göründüğünden ben bugün bunu gördüm. Hatta şöyle bir karşılaştırmayla beni benden aldı: "Nars'ların adı var ama onu 2 sür bunu 1defa, daha karlı çıkarsın. Hem senenin en favori rengi. Bırak artık klişeleri:p" Sağolsun Mua yüzüme sıvadı resmen:) Ben TORRİD'İ İYİCE GÖREBİLEYİM DİYE YAPMIŞTIM. O da allığı böyle yoğun seviyorum sanmış:p O kadar rüküş müyüm ama ya :p Swatch yapayım derken batırdım:p Bir de Taj Mahal benim rengim değilmiş:(((( Bu bana yapılır mı tatlımmm:s Deep Throat da iyi hoş da benim tenimde gözükmedi bile:/ Üzüldüm:/ Neyse ürün 5.5gr. Mıknatıslı bir ambalajı var. Üstelik baya da ince:) Kabının sağlam olduğundan emin olsam çantamdan asla çıkarmam:) Bloglarda 22 numarası epey popülermiş. Mağazada da en çok sattığı ürünün bu olduğundan bahsetti. Bir övdü ki anlatamam:) Sonunda Sephora kartım da oldu. Tutmayın artık beni:p

2. Ürün ise Sephora 04 THE RED:)))) Mat duruşlu cream yapıda süper bir ruj:) Feci ateşli diyebilirim. Ambalajı da çok şık, kendisi de çok klas. Ayşegül ruju diye geçiyormuş. Mağazadaki son 04 benimdir:) Onu da yere düşmese bulamayacaktım:) İçinde pembelikten eser yok. PÜR KIRMIZI <3 Siyah eyelinerla da müthiş uyumlu. Daha nolsun. Mia Moore'dan sonra 2. favorimi buldum. Yalnız bunu sürerken dudak kalemi kullanmak şart. Bugüne kadar hiç ihtiyaç duymamıştım ama. Artık edinmeliyim.

Kalıcılığı hakkında yorumu ürünü bolca kullanıp hevesimi aldıktan sonra yaparım:) Sırada heves ettiğim Mac Dubonnet var bir de:) Karşılaştırma yazısı gelecek:)

Bunların yanında Bir de Rimmel Apocalips - Celestial'i aldım sonunda. Onun esamesi okunmadı bunun yanında ama yine de benimdir:) Yazısını yazar mıyım emin değilim:) Çok yazıp çizdi millet çünkü:/
Bu arada bildiğim son İnglot mağazası Optimum'daydı. 2 hafta önce duruyordu. Bugün baktım yeller esiyor. Geçmiş olsun. Siftahım sadece tek bir ruj olabildi:/ Yenilerinin açılmasını bekliyorum enn kısa zamanda:) Benden bu kadarr!!! Öptüm:)

Yorumlar

  1. yine servet dökmüşsün, afrn spr dvm :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. az bile ödedim:) içim hiç yanmadı. asıl gratis ve watsons'a döktüğüm paralara acıyorum. bi daha asla desem de yine gidiyorum ufak tepek deyip 50 lira altında almıyorum:/offffff!

      Sil
  2. su can bu kırmızı ruj mat mıııı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yarı mat diyelim biz en iyisi. Satin derim ben buna ancak:)rengini çok yoğun veriyor ve dudağı kurutmuyor.

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. ne dediii:)) ben daha hiç süremedim ev dışında ya:/ acilen süslü bi yerlere gitmeliyim:)

      Sil
    2. denemeden almam, alma dedi :D

      Sil
    3. bence de denesin. dudakları kuru gösterebilir mat olduğundan. bi de r05 var o daha pembe alt tonlu. belki onu da sevebilir.

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar