bir varmış bir yokmuş...

öyle bunaldım ki blogu bile kapatmayı düşünüyorum. kendime hayrım yok, yazamıyorum da artık eskisi gibi. şimdilik araftayım. bi gün göremezseniz aniden merak etmeyin. geldiğim gibi bir anda derinlerde kaybolup gitmişimdir.

Yorumlar

  1. canım noldu? neden blogunu kapatmayı düşünüyorsun ? üzülme :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bezdim ya valla:( 1 aydır sıkıntılıyım. işin içinden çıkamadım. bi de yazamıyorum artık. kendim eğlenemiyorum ki eğlenceli bişiler yazayım. dert anası gibi hep sıkıntı hep dert yazmaktan utanıyorum artık. hiç bişiyi de düzelteceği yok üstelik. daha çok boka sarıyor. kapatıp gideyim dedim. hem blogdan bi kişiyle daha reelde tanışmak istemiyorum:( bir uğursuzluk var üzerimde. yıprandım.

      Sil
  2. Son günlerdeki yazılarına sinirleniyorum haberin olsun. Fazla takıyorsun. Salla gitsin. Git şöyle güzel iki kurabiye yap tarifini yaz. Hatta kurabiyeleri bana getir:))) git Mac'ten bir ruj kap keyfin yerine gelsin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bikaç haftalığına karakterini ödünç verirsen olabilir:) gerekenlere hadlerini bildirip geri vericem söz :p mac e gitçektim bugün hava buzz yia üşendim gitmedim. seni özledim bi göreyim yaaa <3

      Sil
  3. Biraz dinlen, bir nefes al, sonra o eski, neşeli Nilesi olarak geri dön.
    Bloğu kapatmayı düşünme bile!
    Biz burada sessizce bekleriz, çıt çıkarmayız.
    Anlaştık mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sessizce beklemeyin ya olabildiğince gürültü çıkarın hatta. daha iyi geliyor bana. kendimi dinlemekten bezdim günlerdir. her şeyi elime yüzüme bulaştırdım. insanlara fazla şeffaf oldum. ellerine koz verdim ve çok yıprandım. kızdım susamadım bi türlü. haklıyken haksız duruma düştüm. şimdi de kendimi dinletemiyorum. inandıramıyorum. kalp kırdım. toparlayamıyorum. altında ezildim.
      iyi tanımadığım insanlarla internet üzerinden anlaşmaya çalışmak çok yorucu. bi daha da başıma gelmesin diye kaçmak istedim:((((((

      Sil
    2. Anlaşmaya çalışma seni kıran insanlarla.
      Bazı insanlar o kadar mutsuzlardır ki karşısındakini üzerek içlerindeki o mutsuzluğu atmaya çalışırlar. Senin enerjini alarak güçlenirler. Uzak dur onlardan.

      Tamam ses çıkarırız. Bak senin için bir liste hazırlayacağım. Hatta 2 liste ama sürpriz.
      Hazırlayınca haber veririm tamam mı?

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. Bilmiyorum kuzum valla. güvenim sarsıldı. çok üzüldüm. olduğu kadar olmadığı kader diyorum. eğer bu sayfayla insanların yüzünü güldürebilmiş, bir şeyler katabildiysem ne mutlu bana:)))))

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar