Alışveriş Post.u #Yeniyıl

Çook ihmal ettim gene blogu farkındayım. Ayın 2'sinde ikinci operasyonumu atlattıktan sonra günlerce eve kapanmanın acısını sokaklarda çıkarttım bolca. Kaçırdığım indirimleri, hediyelerini zamanında veremediğim arkadaşlarımı telafi etmeye çalıştım ufaktan:) Bu arada da birazcık alışveriş yaptığım doğrudur:) Hadi başlayalım. Neler almışım bakalım. Önce Aralık ayında aldıklarımı, sonra da en son aldıklarımı yazayım:)

1- YSL Manifesto Kofre: Bunu ilk piyasaya çıktığı günden beri istiyordum. Kokusu tarifsiz benim için. Daha önce kullandığım hiç bir parfüme benzemiyor. Çook kalıcı. Kullanmaya hiç kıyamıyorum. Cici şişesiyle bol bol bakışıyoruz:) Wishlist'imde de vardı yihhuhuu <3

2- Clinique Chubby Stick : Whole Lotta Candy 3lü set.: Chubby'leri Roaccutane kullandığım dönemde denemiş ve hiç sevmemiştim. Nem vermesi yetersiz gelmesi bir yana, yoğun lipbalm üstünde de rengini vermiyordu. O yüzden karalisteye almıştım. Yılbaşı için cicili bicili 3 tanesi bir arada paketi uygun fiyata bulunca aldım gitti. İyi ki almışım.
Two ton tomato
Pudgy peony
Voluptuous violet<3 En çok da bu mor renk yüzünden mutlu oluyorum:)



3-Lancome Hypnose Drama 3lü Kofre: Lancome'un en hayranlık duyulan mascarasına bir şans vermek istedim. Denemek istediğim Bifacil ve KHOL minik göz kalemi de bonus oldu:)

















4- Mac Stroke Of Midnight Fırça Seti/ Essentials: Bu setin içindeki fırçaların 3'ünü epeydir istiyordum.(168,217,239) Hem mini boy olmaları seyahatlerde kullanmak için de işlevsel oldu. Hem de 3 fırçaya vereceğim parayla 5 fırçam oldu:) Hem de fırçaların içinde bulunduğu çantaya aşık oldum.

















5- The Body Shop Mangolu Kofre : Daha önce şeftali, çilek ve shealı setleri denemiştim. Shea seti mağazada olmayınca son mangoyu da ben almış oldum:)















6- Sephora:
YSL Volume Effet Faux Cils Mascara
MUFE Liquid Lift Fondöten 11 numara.
Sephora Outrageous Prisma Chrome Farlar- Metallic Taupe ve Metallic Black (10 liraydı tanesi:)

7-MAC :
Style Allık
Prolongwear Concealer
Fast Response Eye Cream
Retro Lipstick(Satin)
Fanfare Lipsticks(Cremesheen)
217 Fırça

8-Ren Tzone Balancing Day Fluid

Bu kadarcıkkk:))) Bu kadar zaman bloga yazmayıp biriktirmemin sebebi aldığım gün İnstagram'da yayınlıyor olmam. Hepsini aynı gün almadım yani:)

İnstagram bağımlısı olduğumdan an an takip etmek isterseniz eğerr... Nilesiii olarak mutluluk duyarım:)))

Yazısını istediğiniz ürün varsa önceliği ona verebilirim. Hepsi benim bebeklerimmm <3 <3 <3

Öpücüklerrr....

Yorumlar

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biriktirdiğim kadarını harcadım daha fazla değil. totali sizden başka kimsenin de merak ettiğini sanmam. iyi günler.

      Sil
  2. Yeni yıla sayende güzel başlamış mağazalar. Tüketim çılgınlığına dur dedim ben! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :p çılgınlık mı aa o da ne:p ihtiyacım dışı bişi almadım. bazıları da anneme hediye edildi tarafımdan:))) çok paylaşımcıyımdır:))))))

      Sil
  3. Mac için cidden kumbara fonu yaptım biliyor musun 500 tl olsun gidip bayılcam :))))) daha bir mac ürünüm yok Allahım :))) fırçaları en çok istediklerim birde iyi bir kapatıcı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. heheh kuzum 140 lirayla git önce bir güzel makyaj yaptır.140 liralık ürün al çık:) süslen püslen manitayla yemeğe çıkın mesela;) Başlangıcı böyle yaparsan daha çok hoşuna gider gibime geliyor:) 500tl bekle babam bekle bi anda birikmiyor yia:( 187 ve 217 efsane fırçalar:D Bunları al ilk olarak. bi de 109la her şeyi yaparsın. bende 130 la 109 istiyorum:/
      ben mesela tüm biriktirdiklerimi kozmetiğe gömdüm. 3 4 ay bişi almicam diye umuyorum:) işe girersem durum değişir ama:D tüm MACler senin olsun kuzummm <3

      Sil
    2. Aldığım ürünleri uygulayıp mı yolluyorlaaar ay benle gitmek istiyorum mac e :)) netten baktım bşr ruj bşr kapatıcı bir allık üç fırça baya bişi tuttu ya ondan düz hesap 500 dedim birikmiyor zaten :D

      Sil
    3. Senle gitmek istiyorum demek istediiim ^_^

      Sil
    4. hihihi oluur gidelimmm:)))) yok kuzum makyajını önce yapıyorlar. sen istersen kullandıklarından seçiyorsun. ya da almak istediğin herhangi bişileri alıyorsun. fırçalar pahalı gerçekten. amerika'ya giden birini bulursan yapış yakasına bırakma derim:)
      ben eylülde 68dolara mac pudra 4 refill far ve 4lü far paletini getirttim. yarı fiyata geldi nerdeyse:p

      Sil
  4. indirimleri kollamayıp sıradan bir günde mağazaya gittiğimde kredi kartım doluyor resmen :)
    hakkaten makyajdaki indirim sahici indirim oluyor denedim gördüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle belli günlerde indirim kovalarsan çok karlı oluyor. Markalara ait kartları da edinirsen tadından yenmiyorlar. :D

      Sil
  5. Bence birkaç ay bir şey alma güzelim, hatta evden çıkma:))) Bunların hepsini bir kişi mi kullanacak?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir kısmı benim, bazıları annemin, bazıları da hediye edildi bile çoktaaan. Semiciim sen de kumaş ıvır zıvır alırken bunları kim kullanacak diye düşünüyor musuun acebağğğ:D

      Sil
  6. Oww alışveriş harika!
    Ben Chubby Stickleri sevdim, o kremsi yapısı hoşuma gidiyor.

    Sephora farları merak ettim. Yorumlarını yazacak mısın?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazarım istersen. biraz kullanayım istedim yazmadan önce. bazlı bazsız performansları test edebilmek için:))))

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar