The Body Shop Absinthe Purifying El Kremi

Mirebağğğğğ:))) Bugün size hem kokusuna, hem yapısına bayıldığım, hem de elleri yumuşacık yapan favorim olmuş kremimden bahsedeceğim. Ben öyle çok kuru cilde sahip değilim. Krem falanda ancak yazın duş sonrası soyulmamak için sürerim. Ama şu ara kullandığım antibiyotikten olsa gerek cildim kurumaya başladı. Ellerim de sık sık neme ihtiyaç duyuyor İstanbul ayazında:))) İşte bu krem Watsons Bella serisinin pabucunu dama attı diyebilirim. Böğürtlenli siyah çaylı olanın kokusuna aşığım ama gündüzleri sadece bunu, geceleri de Bella'yı kullanıyorum:) Birazcık daha zor emildiğinden gece daha iyi oluyor.

Yılbaşı zamanında TBS'yi talan etmiştim millete bir dolu hediye alırken kendime de bu kremi ve bi dolu şey almıştım. Kendime aldığım en iyi şey olmuş bu krem. Kokusu yeşilçay ve limon gibi öyle ferah kokuyor ki içiniz açılıyor. Bekledikçe koku kendini iyice belli ediyor.

Yapısı çok hafif, hiç öyle vıcık vıcık bir krem değil. Merhem gibi görünse de su gibi. Öyle olsa ben süremem zaten. Elinize sürün 2 dk. içinde çok güzel bir şekilde emiliyor ve yumuşacık yapıyor ama krem varmış hissi vermiyor. Yeni çıkmış bu ürün ben denemek için küçük boyunu almıştım. Yarıyı geçtim neredeyse. Koşup yedekleyeceğim. Çantamın olmazsa olmazı haline geldi kısa zamanda. Tek sevmediğim tarafı kapağı:) Kremlendikten sonra o kapağı kapatmaya üşeniyorum resmen:p Döndür döndür:p Ben 12tl'ye almıştım. Umarım zam gelmemiştir:)

Kokusunu çok nadir olarak sevmeyen de oldu ama ben bitki çayı karışımlarını çok sevdiğim için bayıldım:) Tester'ını koklayıp öyle almak lazım kremleri. Ben az kalsın kenevirli olanla karıştırıyordum bunu. Kıza "verme" diyorum, ısrarla "yok bu yeni" diyor.Yazık olacaktı inatla almasaydım :p Bu arada o ne kötü kokudur öyle... Sürünce kokusu hemen gitmiyor bi de. Nemlendirmesine laf yok ama doğruya doğru:)

Başka kullanıp da seven var mıı???? Ben mutlaka deneyin derim.

Yorumlar

  1. Böyle ürün bilgisi çok iyi oluyor canım fikir sahibi oluyoruz sağol :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D ne demek efenim zevkle. asıl kullanınca bayılacaksın demedi deme:)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar