MİM:))


Uzuun zamandır mim yapmamıştım. "Damla sakızlı dondurma" 'nın cevapladığı sorular hoşuma gidince kayıtsız kalamadım. Buyrun cevaplarıma geçelim:

Kedi olsaydınız hangi cins kedi olurdunuz?
Leopar <3 Pırıl pırıl tüyleri, koca vücuduna rağmen çevikliği ve zarafeti, sapsarı kehribar gibi berrak gözleri, pespembe burnuyla dünyanın en güzel hayvanı bence. Desenini üzerimdeki hiç bir eşyada görmekten hoşlanmasam da doğada eşsiz olduklarını düşünüyorum.

Enstrüman olsaydınız hangisi olurdunuz?
Bass gitar:) 4 teli olmasına rağmen her gitar çalan bass çalamaz. O parmak uçları nasır tutmadan da öğrendim denilmez. Hangi şarkı olursa olsun bassları kapatıp da bir dinleyin derim. HİÇ Bİ İŞE YARAMAZ GERİ KALAN MELODİ:))) Ne o tadı verir ne de şarkıdan bir şey anlarsınız. Ritim duygusunu  hissettirendir. Amfiye takıp son ses verdiğinde gırtlağında hissedersin her bir notayı:) Baterinin tek başına yapamadığını yapar. Çalabiliyor muyum? Maalesef:/ İster miydim? Kesinlikle evet! 

Hangi yazarın yazım tarzını kendinize yakın buluyorsunuz?
Ahmet Ümit. Neden bilmem saçma şeylerden de bahsetse öylesine okuma isteği uyandırıyor ki insanda kitabı elimden bırakasım gelmiyor. Keşke benzeyebilsem birazcık bile olsa sıkmadan okunuyorsam ne mutlu bana:)))) 

Ruhunuzu anlatan şehir?
İstanbul! Bu şehirde doğdum, büyüdüm... Çok sevsem de insanı yıpratıyor, yoruyor, bazen de karşına çıkardıklarıyla şaşkına çeviriyor. Güneşliyken capcanlı, lodos eserken boğucu, kasvetli, rahatsız edici... yağmurluyken hafif... rüzgarlıyken yırtıcı, içine işleyen... Bir günün içinde sana bütün bu saydıklarımı tamamen hissettirebilen bir şehir burası. Dünya üstündeki diğer şehirleri bilemem, henüz görmediğim binlerce şehir var ama İstanbul benim için çook özel. Doğu ve Batı arasındaki köprü... 
Sürekli iki uç arasında gidip gelen hiç dengesini bulamayan, sürprizlerle dolu diye tarif edebilirim ancak. Kısaca BEN:))

Sevdiğiniz sanat dalı?
Kesinlikle taraflı cevap vereceğim bu soruya. MİMARLIK! Sıradan boşlukları "yaşanılası Mekanlar" haline dönüştürme sanatı. İnsanların mutluyken kendi konforlarını, yaşam standartlarını belirledikleri, hayatlarını nasıl bir düzende geçirmek istediklerini düşünüp aktardıkları sanat dalı. 

...vee "mimar"; içinde "temel" sözcüğü geçen her olgunun altındaki gizli kahraman:)

EDİT: Yeni sorular buldumm dayanamayıp cevaplayacağım... çok güzeller:)

1-En son kime yalan söyledin, neden?
Engin'e. Aslında hiç işim yoktu ama onun için süslenmek içimden gelmedi. Ektim:/ Şu an zaten hayatımda kimseyi istemediğimden, hem de yanında kendimi rahat hissetmiyorum. Hep sanki alıştığı ben olmazsam yargılayacakmış gibi geliyor hem de karşılık verirsem de sürmezse hassas dengeler zarar görür:/ Bunları düşündükçe eğlenemiyorum. Hep bir laf sokasım geliyor. Böyle zehirli moda girip karşımdakinin her hamlesini bloke etmeye odaklanınca hiç mutlu olmuyorum. 

2-Biz okumuyoruz farz et, kendine bir itirafta bulun.

Mimarlık bölümünü bırakacağıma bitirseydim keşke diyorum. Ha olmadı keşke gastronomi okusaymışım:/

3-En son severek okuduğunuz kitap hangisi?
Murathan Mungan- Yüksek Topuklar. Elde kalem, not defteriyle satır satır dikkatle okunması gerekli bence. KADIN OLMAK ve kadın çeşitleriyle ilgili yerinde analizler var:)

4-Şu an istediğin işi mi yapıyorsun?
HAHAHAHAHAH:))))))İş mi ben mi:))))) Hala öğrenciyim. Kronikleşti bu durum benim için. Artık rahatsızlık veriyor. Çalışma deneyimim olmadı pek ama mesleğimle ilgili bir sorunum yok. Ama aklımda hala Pasta Şefi olmak, kendi pastanemi açmak var. Belki bir gün....

5-Mutlu musun?
Mutlu değilim ama huzurluyum şu ara. Sakinleştim fırtınalardan sonra. 

6-Öleceğini bilsen, ömrünün son zamanlarını nerede, kimle geçirmek isterdin?
Kıbrıs'ta Sez'in yanında olurdum herhalde.. Baktım beni üzüyor evini yakardım:) Huzurr içinde ölürdüm:)

7-Favori şarkıcın ve şarkısı?
Bu ara Kelly Clarkson - Because Of You.

8-Her bölümünü heyecanla takip ettiğin dizin var mı?
The Big Bang Theory:))

9-Keşke...?
KULLANMIYORUM:)

10-Kötü alışkanlıkların var mı?

Fevriliğim. 

11-Sence ideal eş nasıl olmalı?
Bu yazımda yazmıştım:) Güçlü karaktere sahip, her güçlükte çökmeyen biri olmalı diye ekleyebilirim. Fiziksel olarak da elleri bakımlı ve güzel olmalı. Dişleri de bembeyaz olmalı:))))))

BEĞENEN HERKES MİM.İ YAPABİLİR:) MİM OKUMAYI DA CEVAPLAMAYI DA SEVİYORUM;)

İYİ GECELER...

Yorumlar

  1. bloguna naptıysan, daha okunur olmuş :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. asdgfhklş saol:p odunlu temadan kurtuldum:p yazı tipi de klasik zaten. bu kadarcıkk!

      Sil
  2. iyi yapmışsın cevaplamakla... çok keyifli olmuşş =))

    YanıtlaSil
  3. Ben de her zaman bas gitarın sesini grup parçalarında daha çok sevmişimdir. Daha bir ağır, daha sağlam geliyor. Hatta şunu dinlemesin direk basla giriyor harika bas sololarına bayılıyorum. http://www.youtube.com/watch?v=RtBbinpK5XI

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar