Mektup Arkadaşım

Geçenlerde Matmazel Blogunun sahibesi mektup arkadaşı aradığını söylemişti:)))) Ben de eski usul nostaljik her şeye bayıldığım gibi hemen mevzuya atladım, gönüllü oldum. Veeee 13.02.2013 tarihinde ilk mektubum taaaa Fransalardan elime ulaştı. Çok mutlu oldum. Ben de cevabımı hemencecik yazdım zarfına koydum. Yarın postaya vereceğim. Umarım sorunsuz ulaşır yerine.

Öyle cici yazmış ki bayıldım bayıldım:) Mektup klasörü edindim hemen. İlk zarfımı iliştirdim içine. Ağzına kadar dolup taşmayı bekliyor. Çok eğlenceliymiş beklemesi. Hakkında hiç bir şey bilmediğin birinin sana yazması, heycanla açıp okumak falan...

Daha da yazarsam hüngürt şakırt olacağımı hissettim. Zaten bugün matem günüm. Sevgililer günüymüş pehpehpeh...

Limonlu cheesecake yapıp son kırıntısına kadar zevkle yemeyi planlıyorum:))))  Tavsiye ederim tarif vermem:p

Hade öptüm herkesi...

P.s Çift olanları kıskanmakla beraber dandik hediye almayı bile özledim:/ Bana verildiğinde söylensem de günlerce:(((((( Böhhhhhhhhhhhhhhhhhh:'( Özlemicemmmmm kimseyiii! Hak etseydi yanımda olurdu zaten.

Yorumlar

  1. Afiyet olsuun :) Gerçekten çok zevkli görünüyor. Aslında ben de isterdim öyle bir arkadaş. Küçüklüğümden beri özenmişimdir. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bigün bulursun umarım gönlüne göre bir mektup arkadaşı:)) ben küçükken uzak şehirlerde oturan kuzenlerime yazardım. orta okuldan lise 2ye kadar mektuplaştık. öyle telefona abanınca gelen faturasının haddi hesabı olmuyordu:p

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar