KOZMETİK 7#: Maybelline Color Tattoo Serisi: Eternal Gold VS. On and On Bronze

Bir kozmetik ürünü yazısıyla daha karşınızdayım. Bu seriden ilk olarak On and on bronze rengi aldım ve aşık oldum. Kolay sürümlü, saatlerce kalıcı, tek başınayken bile güzelken, üzerine ne renk sürersen sür olduğundan daha canlı göstermesi de cabası. Fiyat kalite karşılaştırmasında 10üzerinden 10 alır benden kesinlikle. Tabii ki makyaj otoritesi değilim hem de ilk krem farım kendisi ama beğendim. Kullana kullana yarıladım diyebilirim hatta. Son günlerde far şeklinde sürmek dışında koyu renkli makyajlarımda eyeliner olarak kullanıyorum. Yine muhteşemm görüntü, yine muhteşem kalıcılıkk:)

Bu üründen bu kadar memnunken neden başka renklerini denemiyorum diye düşünüp Eternal Gold rengini aldım 4 gün önce.. Renk konusundan bahsedersem eğer, bence çok fazla parlak bir renk gündüz için. Ancak üzerinden kahve, yeşil veya bakır tonları geçilerek kullanılabilir. Almadan testerını iyice inceledim tekrar tekrar denedim yapısı aynı mı diye. Hiç bir problem yoktu. Aldım eve geldim, ilk kullanımda göz kapağımda pul pul oldu. Üstünden geçtikçe bir türlü homojen olmadığı gibi çiğ bir renk oluştu. Sonra belki fazlaca uyguladım diyerek baz da dahil komple silip baştan sürdüm sonuç benzerdi. Resmen şok oldum. On and on bronze da böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım çünkü. Aldığım yere götürsem mi diye düşündüm ama vazgeçtim. Fişini saklamayı akıl etmemiştim çünkü. Ne yapmalıyım bilmiyorum:/ Bir renkten o kadar memnunken diğerinde böyle çıkması üründen de soğuttu beni. Taupe'yi de alırım diye düşünürken hem de. Beni buldu resmen.

Ürün sergideyken yanlış saklama koşulları nedeniyle basbayağı bozulabiliyormuş demekki. Özellikle Gratislerde raf sistemlerindeki aydınlatmalarda led kullanılmalı. Ucuza kaçıp spot ışık kullanılırsa aşırı ısınıp ürünlerin yapısını bozabilir ambalajın üzerinden bile.

Geçenlerde Flormar mağazalarının birinde oje standında kullanılan aydınlatma yüzünden ojenin şişesi çatlamadan ortadan ikiye ayrıldı:/ Şişeyi kaldırayım derken şişesinin yarısı zeminde yarısı elimde kaldı akan ojeleri saymıyorum bile. Görevliyi çağırdığımda inanamadı. İlk defa karşılaştığım bir durum ama tamamen aydınlatmanın aşırı sıcaklığından meydana gelmişti.

KISACA BİR ÜRÜNÜN NEREDEN ALINDIĞI DEĞİL NASIL KOŞULLARDA SAKLANIP, SERGİLENDİĞİ ÖNEMLİ. ZİNCİR MAĞAZALARIN BU KONUDA DUYARLI OLMALARI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.

Umarım kimse böyle tatsız durumlarla karşılaşmaz. Her ihtimale karşın artık ne alırsam fişini mutlaka ilk kullanımıma kadar saklayacağım. Bu da bana ders olsun.

Yorumlar

  1. bronz rengini bende kullanıyorum ve çok memnunum.Altın sarısını almayı düşünüyordum ama yazından sonra iki kere daha düşünürüm artık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gratis'ten falan alacaksan çekmeceden almanı tavsiye edebilirim ancak:))Şimdi geldi aklıma niye daha önce düşünemedim diye.

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar