Gece gece aklıma geldi... geçenlerde bi gece arkadaşlarla yemek için sözleştik. Tam sokağın başında favori arabalarımdan biri, içinde hoş bir tip, cam hafif aralanmış, sigara içiyor, biraz da gergin... arabadan yükselip aralık camdan taşan şarkı ise efsane! Gary Moore- Still got the blues...  Vayyyy...... diye geçirdim içimden. ADAM HEM HAVALI, HEM TATLI, HEM DE ZEVK SAHİBİ;) Kimi bekliyorsa artık. Şanslıymış dedim.

Sokağın başında durdum taksi bekledim. Gelmedi. Ama o şarkı bitene kadar süzdüm. O sırada arkadaşım aradı bizim oradan geçerken beni de alabileceğini söyledi. O telefondan 5 dk sonra da ben arabaya bindim. Ama göz koyduğum tatlı şey beklemeye devam etti. Yaklaşık 4 saat sonra taksiyle eve döndüm. Gözlerime inanamadm. Dejavu gibiydi. Araba yine orada, ama bu sefer içindeki sarışın hatunla şiddetli bir kavga vardı. Bu sefer çalan şarkıysa Kurt Cobain- Where did you sleep last night? (MY GİRL):/  Hatta müziğin sesi epey yüksekti kavganın şiddeti anlaşılmasın diye. Üzüldüm resmen. Şarkıya bakılırsa aldatma mevzuu olabilir. Tahmin sadece.

İlginçtir o arabadaki çocuğu da, kızı da, arabayı da ilk defa ve son defa o gece gördüm. Halüsinasyon olabilme ihtimali de var yani:p Eve yürürken dilime sinsice dolandı şarkı. Uyuyana kadar ma göğğlll... maa göğğllll diye diye bir hal oldum:)

Bu da böyle bir anımdır...

Sizi muhteşem 2 videoyla baş başa bırakayım artık... İyi gecelerr......

Gary Moore- Still Got The Blues



Kurt Cobain- Where Did You Sleep Last Night?

Yorumlar

  1. Filmlerdeki gibi olmuş ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiç sorma yaa:))))) adamda çok fena gözüm kaldı. hem müzikten anlıo, hem yakışıklı, hem sabırla bekliyor kapıda, hem de kia ceed sahibi:)))))) almayı istediğim tek araba <3

      Sil
  2. Ben hayal ederken bile güzel oldu. :) O ilk şarkı çalarken sen o arabada o çocuğu görüyorsun, arka fon müziği gibi. Yavaşlatılmış çekim filan :D Sen de havaya girseydin :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar