MİM: ME TİME| KENDİME AYIRDIĞIM ZAMAN

Selam! Hayattan Payetler blogu sahibesi canım arkadaşım mimlemiş beni:) Blogu çok boşladın hadi dön çağrısına kayıtsız kalamadım:) Yeni mim kendimize ayırdığımız zamanla ilgili. Ne yaparım, ne ederim merak eden varsa yazıya buyrun:))))))) Kendimle ilgilenecek bol bol zamanım var çünkü işsizim.

1. Yalnızken ne izler veya okursun?
Mutlaka favori bloglarıma bakarım. Dergi karıştırmaya bayılırım. İkea katalogunu çok severim:)Aynı anda 3 4 kitap birden okuduğum için moduma uygun birini seçer okurum;) Bu ara Fi ve Çi okuyorum. Film izlemekten sıkılıyorum. Bunun yerine takip ettiğim yabancı dizileri izlerim. Bu ara PLL serisini bitirdim. Suburgatory'e takıldım. Fringe'e de yeniden başlayacağım:)

2. Kendine ayırdığın zamanlarda ne giyersin?
Evde genelde tayt veya eşofman altı tercih ediyorum:) Tshirt, delikli hırkam, panduflarım ve ev topuzumla da görünüşümü tamamlarım:)

3. Me-time güzellik ürünlerin nelerdir?
Dışarı çıkmayacaksam yüzüme kil maskesi ve Yves Rocher  Hair Repair Oil ile saçlarıma bakım yaparım. Dudaklarıma da yoğun nem veren lipbalmlardan sürer sonra da ev yapımı dudak peelingi yaparım. Acelem varsa peeling yapar, göz kremimi sürer, termal suyumu sıkar ve cildimi makyaja hazırlarım.

4. Aktüel en sevdiğin ojen hangisidir?
Essence - Do You Speak Love? Harika bir kırmızı. Hızlı kuruması ve dayanıklılığıyla da kalbimi her seferinde fethediyor.

5. Kendine ayırdığın vakitte ne içer veya ne yersin?
Evdeysem genelde yeşilçay tercih ediyorum. Dışardaysam mutlaka kahve. Evde canım sıkkınsa zulamdan Oreo cookie atıştırırım. Yok normal bi gündeysem meyve ya da kuru meyve yerim. PMS  zamanıysa kendimi mutlaka şımartırım:))))

6. Aktüel en sevdiğin mum hangisidir?
Mum veya tütsü gibi yanarak isli koku salan ürünleri sevmiyorum:/

7. Yalnızken dışarıda da vakit geçirir misin?
Tabii ki. Alışverişe çıkarım veya bir şey almayacaksam elime genelde kahve alır çarşıyı turlarım. Bazen bir yere oturur kahvemi içerken, mizah dergisi okurum. Alışverişte yalnızken daha yerinde seçimler yapıyorum orası kesin. En çok satın aldığım şey de ruj :)

8. Tek başına sinemaya film izlemeye gider misin?
Gitmem. Film izlemeyi çok sıkıcı buluyorum.

9. En sevdiğin online-shop?
Trendyol.

10. Eklemek istediğin bir şeyler var mı? Kendine ayırdığın vakitte daha neler yaparsın?
Uzun uzun düşünürüm bazen. Kalbini kırdıklarımı, hatalarımı, küs olduklarımı. Kimseye haksız yere küs kalmayı sevmem ben. Ders çıkarmaya çalışırım. Arada bir günlük yazarım mesela. Ya da söyleyemediklerimi mektup olarak yazar, sonra da yırtar atarım. İyi geliyor ruhuma. Hedonist biriyim aslında. Kendimi mutlaka şımartırım. Mutfağa girerim. Bu ara şekersiz ve yağsız tatlılara takıldım mesela. Sürekli yeni şeyler deniyorum. Makyaj denemeleri yapmaya bayılırım. İnstagram için fotoğraf çekmeye de. Aynaya bakıyorum sanırım yalnızken en çok. İş arıyorum bir de artık. Uzun zamandır ertelediğim bişiydi. 1 buçuk sene sonra benim için tatil bitti. İç mimarım ve bölümümü severek bitirdim. Şimdi çalışma zamanı:))))))

Bittiiii:)))))) Yapmak isteyen herkes mimlendi şimdiden. 

Yorumlar

  1. Seni yerimmmmmm :) çok teşekkür ederimmmm yaptığın için :******

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hihihi mim nerdeyse ben hoopp ordayım :))))) rica ederim şekerim muckssss!

      Sil
  2. Ev kreasyonuna bayıldım. Benim de favorim tayt.
    Rahat mı rahat ne de olsa!

    Yeşilçay içmem gerektiğini biliyorum ama şu tadını bi sevemedim gitti yaff
    Ne güzel sen bolca içiyorsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yeşilçay en sevdiğim içecek olabilir sanırım. kafeini bol, ödem söktürür, dinç tutar. ben hiç şeker vs. koymuyorum. yaseminli olanı tercih ediyorum. poşet çay değil taneli çay alıyorum aktardan. bazen tatlandırmak için french presse elma doğruyorum küp küp ya da limonla demliyorum. bazen rezene, akşamları da papatya ekliyorum. zamanla alışırsın belki. ha bide acı buluyorsan fazla demlediğinden olabilir;) acıysa yarısını dök üzerine kaynar su ekle normal çay gibi tadı düzeliyor:)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar