RUJ DOSYASI 3 # Nude

Bugün size uzun zaman sonra yine ruj tanıtacağım:) Ruj delisi olduğumu artık herkes biliyordur. Öyle ki bu dosyaları hazırladıktan sonra bile bir sürü ruj aldım/sipariş ettim. Onları da "yeniler" adıyla bir dosya halinde yazacağım sanırım. Bugün sayıca elimde çok az olan Nude/şeftali tonlu rujlarımı göstereceğim.

1- Flormar Wild Serisi CW25:  Flormarın şimdiye kadar çıkardığı en güzel seriydi bence. Rujun yapısı mat. Dudağı kurutmuyor ama kuru gösterebiliyor. Dudağımdaki duruşu sıcak tonlu bir bej. Yaşımı olduğundan büyük gösterdiği için pek tercih etmesem de gece çıkarken ağır göz makyajlarıyla kullanıyorum. 

2- Golden Rose Ultra rich Color Serisi  No:61 : İşte başkasında görüp de bayıldığınız rujun size hiç yakışmaması sorunsalının benim için en acı örneği:/ Rengi cidden çok güzel ama benim dudaklarım için örtücü değil malesef. Kalın sürsem çizgilere doluyor az sürsem kapatmıyor. Dudaklarımın koyu kırmızı olduğunu söylemeliyim en başta. Eğer buğday tenli ve sarışınsanız bu ruja kesin bakmalısınız. Tavsiyemdir. Ama kendinden renkli ve kurumaya meğilli dudaklarınız varsa uzak durun:) Sıcak tonlu kullanışlı bir şeftali tonuna sahip. Rengi bir harika.

3- Rival De Loop 101: Alırken mağaza ışıklarında çok beğenerek almıştım Rossmann'dan. Ama eve geldiğimde hiç sevmedim. Turuncu kahve arası bir rengi var. Yumuşak sürümlü, dudağı kurutmayan bir yapısı var. Satin görünümlü. Doğal dudak tonlarında. Ama bana yakışmadı. Sıradan durdu. Bu yüzden sevmedim. Arkasındaki kare kısım çıkıyor ve isterseniz fırçayla sürebilirsiniz. Ambalajı şık ve kullanışlı. Solda flaşsız sağda flaşlı halini görüyorsunuz. Sıcak günlerde terleme yapıyor gördüğünüz gibi. Fotoğraflarda coral gibi görünse de kahve alttonlu  bir şeftali renginde. Denemeden almayın. Gerçi fiyatı çok uygun o yüzden çok da üzülmedim kullanamadığıma. (Seregoncuğum için bu kadar detaylı yazdım bu ruju. Merak etmişti:) Umarım yeterli olmuştur.)

4- Clinique High İmpact 16 Honey blush: Bu ruj serisini seviyorum ama kalıcılıkları yok gibi. Bu renge bayılıyorum. Özellikle altın rengi ya da bronz göz makyajı yaptığımda muhteşem bütünlük sağlıyor. Kendi içinde sedefli ışıltıları var ama simli değil. Dudakta hiç pütür olmamalı sürerken çünkü kusurları belli ediyor. Bende tam altın rengi gibi görünüyor:) Sıcak tonlu bir ruj. İddialı diyebilirim duruşu için. Tam yazlık bir rengi var. Gece de gündüzde kullanılabilir. Bronz ten şart! Bu seride en sevdiğim renk diyebilirim. 
DOĞRU TONLARLA KOMBİNLENDİĞİNDE SİZE IŞILDIYOR GÖRÜNÜMÜNÜ VERECEKTİR. Herkes soracak hangi marka olduğunu. Ama yanlış tonlarla gayet vasat duruyor:) Denenmiştir. 

Kullandığınız var mı içlerinde? Farklı nude tonları önerileriniz olursa beklerim:)







Yorumlar

  1. Clinique high impact 16 hakkını yazmışsın aynısını düşünüyorum :)))

    YanıtlaSil
  2. RVL 101'in rengi çok güzel görünüyor:) Teşekkür ederim Selinciğim:) Uygun fiyatlı istersen Rimmel Kate seriside güzel nudelar var ama benim nude anlayışım farklı:)))) Gerçek nudelar beni hayalet gibi gösteriyor. Benim için nude hafif sütlü kahve tadında oluyor:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla burda yazdıklarımın içimde tek nude flormar olan:-D bejler beni de ölü gibi yapıyor. Almim valla:-D

      Sil
  3. Ben tam bir nude ruj delisiyim:)
    Söz konusu nude rujlarsa Helena Rubinstein'i ve MAC'in Wonder Woman serisini tek geçerim,şiddetle tavsiye edilir:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mac see sheer sanırım mükemmele en yakın nude oldu benim için:) tek sıkıntım kalıcılığı az. yoksa renkle aşk yaşıyoruz:) çok yeni olduğu için eklemedim listeye. ayrı bir post yapayım onu:)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar