Kozmetik # 17 Physicians Formula - Mineral Wear Talc Free Mineral Sıkıştırılmış Pudra - Beige


Biliyorsunuz geçen aylarda Roaccutane tedavisi gördüm ve sivilcelerimden tamamen kurtuldum. O süre zarfında kapatıcılık özelliği olan, maske gibi durmayan ve toz toz görünmeyen bir pudra arayışındaydım. Arkadaşımın doktoru tavsiye etmiş ve koşup deneyerek bu pudrayı aldım.

Ürün 9 gram. 2 kademeli bir kutusu var. Alt gözü delikli ve aplikör fırçası da orada bulunuyor. Yalnız fırça hiç işe yaramıyor. Ürün toz toz oluyor onunla uygulamaya kalkınca. Çantaya atmalık fırça bile değil belirtmek gerekirse:) Çok kapatıcılık aramayanlar pudra fırçasıyla, yoğun kapatıcılık isteyen makyaj süngeriyle uygularsa memnun kalır. Duofibre fırçalarla toz toz oluyor.

Cildime kesinlikle zarar vermedi. Yeni akne oluşturmadı, kısa sürede favorim oldu. Cilde uygulandıktan 5 dk sonra bütünleşiyor neredeyse yokmuş gibi görünüyor. Kadife dokunuşu hissi veriyor. (bana 2 ton kadar koyu). Koyu renk lekelerim için yeterli kapatıcılığa sahip. Bendekinin turuncu alt tonlu bir rengi var. Yanlış hatırlamıyorsam 4 renk seçeneği vardı. Eczanelerde bulabilirsiniz. Fiyatı 60 lira. Yanında hediye olarak mini far paleti hediye etmişlerdi bana:)

Bu üründen memnunum ama Mac Studio Finish Pudra ve Mineralize Skinfinish Natura'yı merak ediyorum. Yenilemeden önce sanırım onları deneyeceğim:)

Yorumlar

  1. şu hassas cilt olayın var ya sana nasıl eziyetse bana o kadar rahatlık oluyor. tam cildimi ne toplar, ne zarar vermez diye yeni ürün ararken hopidik sana geliyorum. ama bana the balm yaramadı mesela bb kremi falan cozutturdu aknelerimi :( aldığım şeylerin yarısı bu derde sebep çöpe gidiyor yahu çok dertliyim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mirage yaa güldürdün beni:) ben de şu ara balm shelter üstüne pudra fırçasıyla bundan geçiyorum incecik:)şu ara benim cildim kurudu normal oldu tam geliyor bana. cildin yağlıysa likit ürünler ağır geliyor olabilir. ya da cildin kuruysa iyi nemlendirmiyor da olabilirsin. birden akneler cozuttuysa. yağsız matlaştırıcı fondötenler dene.

      temizleyicini cildinin seveceği arındırıcı bir üründen seç o zaman daha rahatlarsın.

      Sil
  2. Physicians formula ürünlerini nasıl merak ediyorum bir bilsen içim giderek okudum :/ Biraz daha uygun fiyatlı olsalar ne olurdu sanki :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında orta karar fiyatı. Hani hemen bitecek bir ürün değil. Amerika'ya giden tanıdığın varsa çok daha ucuza seriyi getirtebilirsin:-D

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar