MİM: 25 SORU!

YİNE MİMM YİNE BEN:)))))) EPEY UZUN OLACAK YİNE BAŞTAN UYARAYIM;)))

KURALLAR:
-Sorular içerisinde bir kuralla belirtilmediği sürece, soruları yalanlarla cevap vermek kesinlikle yasaktır.
-Sorulardan herhangi biri boş bırakılamaz.
-Mim bitirildikten sonra kadim bir ritüel olarak 3 su bardağı -yaklaşık 800 ml- su içilmelidir. (Lütfen yanınızda bulundurunuz.)
-Mim aile bireyleri tarafından yarıda kesilirse lütfen kaydedip kapatınız, sekmeyi değiştiriniz veyahut pencereyi aşağıya indiriniz.
-Bu mimin ideal cevap süresi 15 ve 45 dakika arasıdır. Puanlama veya sıralama yapılmayacaktır.
-Mim yapılırken giriş ve kurallar kısmının paylaşılması zorunludur.
-Başlamadan önce lütfen ekran parlaklığınızı makul bir düzeye getirip fişinizi elektrik kaynağına takınız. Ani kapanmalar ve batarya bitmesi gibi vakalar sigortamıza dahil değildir.

1-En sevdiğiniz renk/renkler nedir?
Kırmızı ve lacivert!

2. İnsanları boy/kilo/dış görünüş/göz rengi/vesaireye göre sınıflar mısınız?
Anatomik yapısına göre ayrım yapmam ama rüküş veya değil diye ayırırım.


3. Ayakkabı numaranız nedir?
37.5 :/ Hiç sevmiyorum ayak numaramı... Babet bulmak ölüm, sandalet imkansıza yakın:/ Hafif de tombiktir sağolsun. Hayatım boyunca hep ayakkabıların içine yama gibi tabanlık koydurmak zorunda kaldım. Öyle her beğendiğim modeli alıp giyemedim, internetten ayakkabı alamadım fln:/ Küçük ama buçuklu:/ Sevimsiz.

4.Hiç dişiniz çürüdü mü?
Şeker sevdiğimden olsa gerek çok fazla dolgum var:/

5.Herhangi bir yeteneğiniz var mı?
Öyle üstün yetenekli falan değilim ama yemek konusunda yaratıcıyım. Hangi malzemeye ne yakışır falan doğaçlama yapabiliyorum:)))) Bir de "göz kararı" denilen olayda başarılıyım. Elimin ayarı var çok şükür. Bu da bir yetenek bence:) Yumurta bile kıramayan insanların olduğu bir dünyada yaşıyoruz:)

6- İlgi alanlarınız nelerdir?
Sürekli değişir:/ Uzun süre aynı şeyi yapamıyorum. Dans da ettim, organizasyonlarda da çalıştım ama hepsi çok kısa sürdü. Yıllardır değişmeyen birkaç şey var; Biriktiriciyim. Kalem veya not defteri mesela... aynısından 5 tane de olsa seviyorsam gördüğümde almadan duramam:) Serisi varsa tamamlamaya çalışırım. Maket malzemelerine karşı ayrı bir sevdam var. Elime geçen her paket kağıdı, yan ürün, ambalaj, çubuk, kürdan vs. ne bulursam maket yapılabilir gözüyle bakıyorum. Bir gün lazım olurcuyum:)
Kozmetik delisiyim şu ara. Makyaj videoları izliyorum, yerli yabancı bloglar takip ediyorum. Ürün araştırıyorum,  fara ve ruja doymuyorum. Canım sıkıldıkça evde göz makyajları yapıp yapıp siliyorum. Falan filan... Bakalım bu heves ne zaman bitecek...

7. Hayatınız boyunca en nefret ettiğiniz insanlardan birinin kişiliğini tanımlayınız.
Hiçbir bok bilmeyip ben bilirim havalarında gezen, tek ayak üstünde 40 yalan uyduran, kompleksli, kıskanç, 2 lafından biri para olan, sinsi, samimiyetsiz insanlardan nefret ederim.

8. Şu anda resmi olarak eğitim görüyor musunuz? Okulla ilgili düşüncelerinizi belirtiniz.
Bitttiiiiiiiii <3 KURTULDUM ESARETTEN:)

9. İnsanlarla ilişkilerinizi nasıl tanımlarsınız? İnsanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hayatımın geneli gibi inişli çıkışlı... Ya çok samimi olduğum biriyle 3 yıl hiç görüşmüyorum, ya etrafımda çok insan varken sıkılıp kimseyle görüşmek istemiyorum, yalnızlıktan sıkılınca fellik fellik insan arıyorum:)) Plansız programsızım. Çünkü ruh halim çok değişken. Heveslendiğim bir şey için 1 hafta sonra gitmemek için bin bahane üretebilirim.  Hani 25 yıllık dostluklar falan var ya sanırım benim 2 kişi hariç geçmişten taşıyacağım kimsem olmayacak etrafımda. Çünkü beni anlayabilen insan sayısı az. Üşendiğimde ve hiç dışarı çıkmak istemediğimi hissettiğimde insanların bunu üzerlerine alınıp kendi kendilerine yorumlayıp mana çıkarmalarını tuhaf buluyorum:)))) Bir yerden sonra yalan söylemek zorunda kalıyorum. Daha çok sıkıntı hissediyorum. Bazen rahat bırakılmak istiyorum gerçekten. NİYE SOMURTTUN, NİYE YÜZÜN DÜŞTÜ, NEREYE DALDIN, NOLDU, CANIN SIKKIN SÖYLEMİYORSUN, HASTA MISIN vs. gibi sorularla gün içinde öyle çok karşılaşıyorum ki. Yengeç burcuyum ve modum göz açıp kapayıncaya dek 3 defa değişir. Aklıma geçmişten gelen kötü bir anı geldiyse buz gibi olurum, içim ürperir yüzüm düşer ama bunu anlatamam. İçime kapanırsam ruh halinden hiç çıkamam:) Hassasım, aslında kimseyi kırmak istemem, iyi niyetliyim ama dobrayım. Herşeyi en net haliyle anlatmaya çalışıp hiç anlaşılmamak da sinirlendiriyor tabii beni:p Sorun bende rahat olun:P asdfghjklşi

10. Cinsiyet rolleriyle ilgili fikir ve düşünceleriniz nelerdir?
Kadın ve erkek eşit değil bence.

11. Türkçe'nin dil kurallarını nasıl buluyorsunuz?
Sayısalcı olmama rağmen, dil bilgisini ilkokul 2 den beri çok severim. Köken, etimoloji açısından çok zengin bir dil. Farsça, arapça ve osmanlıca dillerinin karışımı. Yazıldığı gibi okunması hoşuma gidiyor. Kuralları kesinlik barındırıyor. Düzenli bir yapısı var. Alman bir arkadaşım "melodisi olan bir dil" demişti. Öğrenmesi kesinlikle çok zor. Eklemeli olduğundan  gerçekten kafa karıştırıcı. Çok esnek anlamlar barındırabiliyor. Sakız gibi nereye çekersen oraya :p

12. Kendinizi etrafınızdaki insanlardan üstün görür müsünüz?
Kendimi öyle görmem ama öyle davrananları bozmayı severim:)

13. Uykuyu sever misiniz, küçükken sever miydiniz?
Çok uyuduğumda vicdan azabı çekiyorum ben:) Küçükken gayet oturmuş bir uyku düzenim vardı. Nolduysa üniversitede oldu zaten. Uykusuzluğa dayanamayan, arabaya biner binmez sızan kalan insan günde 4 5 saat uykuyla yaşar oldu. Koltukta sızıp 13 saat aralıksız uyuduğum da oldu. Genele bakarsak geç yatıp öğlen uyandığımda huzursuz oluyorum, günü öldürmüşüm, amaçsız yaşamışım gibi geliyor.

14. Biri size bugün ölecek olduğunuzu söylese üzülür müydünüz, üzülürseniz ne için üzülürdünüz?
 Boğazıma bir yumru takılırdı:() Anneme üzülürdüm geride bırakacağım için, başka da üzülecek bir şey yok.

15. Paraya ve statüye değer verir misiniz?
Statü çok umrumda olmaz ama paranın varlığı beni iyi hissettirir. Ama hayatı her lafı para olan insanlardan hiç hazzetmem.

16. Kendinizle ilgili 3'ü doğru 4 şey söyleyin.
-Çabuk kızarım.
-Alışveriş bağımlısıyım.
-Çok cimriyim.
-İyi niyetliyim.

17. Banyo yapmayı sever misiniz?
Saç yıkamak benim için azap. O yüzden girene kadar aşk/nefret ilişkisi var aramızda. Girene kadar kendimi defalarca ikna etmem gerekir. Girince çıkmak bilmem, suyla oynamayı severim:) Zaten ehlikeyf insanım:p

18. Hayvanları sever misiniz, en çok ne tür hayvanları seversiniz?
Dokunmaktan hoşlanmıyorum hiçbirine. Köpeklerden de çok korkarım zaten. Etraftalarsa tedirgin oluyorum.  

19. Genetik bilimiyle ilgili düşünceleriniz nelerdir? Canlıların genetiğinin değiştirilmesi sizce ne gibi sonuçlar doğurabilir? (Şöyle iyi/kötü sonuçlar doğurabilir çünkü...)
Lisedeyken biyoloji en sevdiğim derslerden biriydi. Genetik mühendisi olmak istiyordum. Sayısal seçmemin tek sebebi oydu hatta:p Olmadı Mimar olduk:))) Bana mucizevi geliyor. Tamamen şifrelere olasılıklara bağlı. Elinin altınca binlerce kumanda düğmesi varmışçasına ve hangisine dokunursan bambaşka boyutlar açan detaylar silsilesi. Karmaşık ve bir o kadar ürkütücü. O şifrelerin tamamına hakim olmak YARATICI olmakla eşdeğer. Yaşamın sırrı milyonlarca şifrede gizli işte... Çöz çözebilirsen...

20. Hayatınızı nasıl buluyorsunuz?
Dışardan bakıldığında renkli görünüyormuş:))) Sormuşluğum var insanlara. Bana sorarsan plansız programsız, çoğu zaman amaçsız, anlık kararlar, büyük riskler, hayalkırıklıkları, boyumdan büyük hayaller, istikrar yoksunluğu, bütün sıkıntıları maskelemek için bolca kahkaha  vs. vs. Renkliymiş be:p

21. Yaz tatilini beğendiniz mi?
Tatil mi o da nesi:)))) Okul bitti, iş yok... Tatilde değilim boşluktayım.

22. Dış görünüşünüze önem verir misiniz?
Ruh halime bağlı. Bazen inanılmaz salabiliyorum. Bazen makyajsız bakkala gitmek istemiyorum:)

23. İnternet sizi tatmin ediyor mu?
Hea... En iyi arkadaşım. Uyumak için ihtiyaç duyuyorum. Sıkılınca sarıyorum. Kafamı dolu tutmak için sarıyorum. Unutmak için sarıyorum. Olmayınca çok sıkılıyorummmm!

24. Kaşınızı kaldırabiliyor musunuz? (İkisini birden değil, şu kaş atma olayı.)
Yepppp;) Sağ kaşımı bi atarım aklın çıkar:p Yapabildiğim en karizmatik mimiklerden biri. Diğeri de yamuk ağızla alaycı gülüş:))))

25. Gözlüklü müsünüz? Gözlüklüyseniz lens mi yoksa gözlük mü tercih edersiniz? Gözlüksüzseniz, gözleriniz bozuk olsaydı lens mi yoksa gözlük mü kullanmayı tercih ederdiniz?
Lens kullanıyorum 12 yıldır. Olmayınca kör gibi oluyorum zaten:/ Gözlüğün hiç bir türü yakışmıyor bana. Elmacık kemiklerim çok çıkık. Alnım da dar. Modeller çok kısıtlı. Ama kemik gözlükleri hoş buluyorum yakışanda.


Fiyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Sonunda bitti. Deli zormuş sorular:/ Neden 3 bardak su için dediğini anladım şu an. Mutfağa doğru depar atmadan yayınlayayım da gitsin:))))))

İçiniz bayarsa kapatın gitsin amannn :p Öpücüklerrrr....

Yorumlar

  1. Kazik bir mim ben almayayim.. ama evet kadin erkek esit değil anladin sen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kazık hem de nasıl kimseyi mimlemedim o yüzden:)o kadar cevabın içinden buna mı takıldın bitek derler adama :p geçen günkü konuşmadan sonra aklıma sen geldin direkt zaten:p kısa kestim.

      Sil
  2. İşte ben o yumurta bile kıramayan insanlardanım :) Sizinki gerçekten yetenek..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kıyamamm:))))) herkesin yemek pişirebileceğine inananlardanım. yağ soğan domates 3lüsünün üstüne hangi sebzeyi atsan üzerine az sıcak su pişti gitti :))))) gerisi bir kaç baharat dokunuşuyla lezzetlendirmekten geçiyor. çok bir numarası yok esasında:)

      Sil
    2. Valla o türlü yemek hiç denemedim yumurtayı geçememiş insan olarak :) Ayrıca işte dediğiniz kadar kolay olmuyor :) Yaptığım tek yemek de hepsi tek çatala gelebilen top şeklinde makarna:)

      Sil
    3. mutfakta her şeyin çözümü var. sadece panik olmadan çalışmak lazım:)makarnayı haşladıktan sonra süzgeçte unutma :p tencereye az yağ koyup süzdüğün makarnayı hala sıcakken tencereye dök biraz hoplat bitti gitti:)

      Sil
  3. Su Can, çok merakımı celbetti çekirge, hem alışveriş tutkunu hem nasıl cimri olabiliyorsun :)) Ama baya baya sağlam mim yazmışsın eline sağlık. Çok samimi buldum züper olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahah 3ü doğru biri yalan 4 şey yazmam gerekiyordu. hangisi doğru acabaa????

      bezelyeden sonra bir de çekirge olduk iyi mi:p pehhhh!

      mimi biri bulmuş ben çaldım yine mimlenmediğim halde:p beğendiyseniz ne ala efenim "ben kimim" mimi var sırada bakalım Allah kerim:))

      Sil
  4. haha ben de sağ kaşımı atabiliyorum :) Solu da deniyorum ama küçük Emrah gibi oluyor :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar