Mezunum, mezunumm da mezunummm!!!

ONCA STRES, GERGİNLİK, AĞLAMA KRİZLERİ, İNTİHAR TEŞEBBÜSLERİ, CİNNETLERDEN SONRA; BUGÜN PROJEYİ "SON DEFA" DİYEREK TESLİM ETTİM.

SONUÇ: BB! 

VEEEE BENNN ARTIK İŞSİZLER KERVANINA KATILMIŞ, SON DERECE SEVİNDİRİK, HOPPA BİR YENİ MEZUNUMMMMMMMMMMMM!

İç Mimar oldumm!

YİHHUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!

SEVİNCİMİ ANLATAMIYORUM ŞU AN. BU ANI ÖYLE ÇOK BEKLEDİM Kİ. 2004'TEN BERİ...

BİLMEYENLER İÇİN SÖYLİYEYİM DE; 9 YIL AYNI OKULDA OKUMADIM:P Daha önce üniversiteyi bırakmışlığım var.

Niye büyük yazdım o_? Çünkü sakin değilim:)))) Çook mutluyum! Bunu hak ettim. Bu ay benim hediye ayım:) Hem doğum günüm, hem mezuniyetim bir araya geldi ve peş peşe kutlamalar planlıyorum:)))

Annem, muhteşem insan, sabırlı kişilik, melek! Emeklerini nasıl öderim hiçç bilmiyorum:/ Varlığı bile yeter bana. İyi ki var. Her anıma şahit olsun. Allah onu benden ayırmasın!

Babaannemin hediyesi manevi açıdan paha biçilemez... Babamın ve babaannemin bu günü görmeyi çok isteyip ama görememelerine atfen, sonsuz aşk sembollü bileklik ve kolye almış. İnanılmaz duygulandım. Gördüklerimin arasında enn zarif tasarıma sahip olanı.

Anneannem ve dedem <3 Taa kalkıp 1 günlüğüne kep törenime geldiler Samsun'dan. Öyle mutlu oldum ki.
Kep törenim biraz buruk geçti benim ruh halim yüzünden. Haketmemiş gibi hissediyordum. Sahne arkasında epey oyalandık arkadaşlarla. Poz üstüne poz verdik. Bir sürü fotoğraf çekildik. Her patlayan flaşa sırıttım:))))

Topuklularım şansıma çok rahattı. Çok sık giymediğim için korkuyordum rahat edemezsem naparım diye ama 4buçuk saat boyunca çok iyi idare ettim.

Bu fotoğrafı kuzenim çekmiş. Annem salona girmeden cübbeni giy de görelim deyince tokasız modasız kepimi kafaya geçirirken yakalamış:) Gördüğünüz gibi ARI MAYA oldum:)))))

Ben ennn çok bu pozu sevdim!!! Ruh halimi yansıtmış, hafif heyecanlı, biraz gergin, mükemmelik kaygısı taşıyan:))





Gün nasıl geçti özetleyeyim biraz: Bize saat 1'de tören alanında olmamız söylendi. Sabah kuaförüme koştum. Hava da nasıl nemli.
Dedim ki: "şu meşhurr 1 hafta bozulmayan fönlerinden çek." 
Mümkünü yokmuş efendim, 2 boyası 1 fönü varmış, bekleyecekmişim. 
"O zaman iyi günlerrrr" deyip tam çıkıyordum kii; "hayrola?" diye seslendi:)
"Büyük gün! Kep törenim var!"
"Kimseye çaktırma geç otur şu koltuğa çekeyim de git şişşştttt!" dedi:))))))


Gün güzel başladı gayet:)) Eve geldim ama makyaj yapıcam, yüzüm terli. Kabusum! Hemen Avene'in termal suyunu sıktım. Biraz kendine geldi, hemen makyaja başladım. Yüzümden terlediğim için kompakt ürünler kullandım daha çok. Güneş kremi, üzerine Balm Shelter sürdüm. Üzerinden PF ürünlerinden Mineral Wear geçtim. Allığım Mac Peaches'tı. Rujum Mac See SHEER <3 Göz makyajım mat bej toz far üzerine sedefli turuncu far ve siyah eyelinerdan ibaretti. Rimelimi sürdüm bitirdim:)))))

Sonucu görüyorsunuz:)))





Ön sırayı ailecek 10 kişi kapattık:p Ben de tesadüfen hem ilk takdim sırasında en ortaya denk gelmişim, hem de kep atılırken katakulli çevirip bölümce hukukçuları çok pis sollayıp en öne konuşlandık. Kuliste yaklaşık 2 saat bekledik:/ Fakültenin en kalabalık bölümü olduğumuzdan dolayı en sona attılar bizi. Biz daha kep atamadan sahneden kulise yönlendirildik. Noluyor demeden arka bahçede açık alana çıktık. Herkes dizildi biricik hocamızın etrafında. Her derdimize koşan danışmanımız, güler yüzüyle, sabrıyla her an bizimleydi. Mutlu sonda herkes onunla olmayı seçti <3 İYİ Kİ VARSIN YAPRAK HOCAM <3 

O izdihamdan sonra HÜLOĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ sesleri arasında ilk kez kepleri fırlatıverdik:)))))) Sonra içeriden kulise çağrıldık. Hukukçuların yemin töreninden sonra sahnede kep atacaktık bu kez. Bütün sahne girişlerini kapattık:))) En kalabalık olduğumuzdan kimse araya kaynayamadı. Sorana hukuk diyorduk:p Muzur arkadaşlardan biri sıkıldı topukluların üstünde. Kepi fırlatacaktı önden sahneye. Yemini sabote etmek için, zor tuttuk:p Neyse buyrun dendi ve biz akın akın sahnenin önüne geçtik. Hukukçular en arkada kaldılar ohh olsun:)

Durduğum yer o kalabalıkta yine tam karşılarında:))))))) Bu kadar mı denk gelir bütün pozlar şahane çıkmış o yüzden:) Tansu Çiller gibi salonu en önden selamladığım doğrudur:p O kalabalıkta en yakın arkadaşlarımı kaybettim.  Sahnede bi an görebildim sarıldık o kadar. Meğer aramızda bir kaç kişi varmış sadece:)) Neyseki aynı karedeyiz:)

İşte o an! Kepler yine havada yihhuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Peşinden çalan şarkı: NOSSA NOSSA :)))

SAHNEYİ YIKTIK!

TAM 1 HAFTA SONRA MEZUNUM İŞTE! HAYATIMIN EN UNUTULMAZ GÜNÜYDÜ.

Bugünün hediyesi büyük boy AFTER EIGHT! Ennn sevdiğim çukulata. En yakın arkadaşlarımdan biri Viyana dönüşü getirdi. Bugün alabildim ancak. Muhteşem bir şey oldu benim için:)

İŞTE HAYAT ASIL ŞİMDİ BAŞLADI!

Mucckkk <3 sevgilerimlee....

Yorumlar

  1. Kendim mezun olmuş gibi sevindimmm! Tebrikler canım.:) O enerjini, mutluluğunu aldım burdan.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Melommm <3 ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMMM! Darısı başına inşallah! sevincimi yansıtabildiysem ne mutluuu :)))

      Sil
    2. Hemde nasıl yansıtmışşşsııınnn! :) Bende bi mezuniyet yazısı yazsam böyle bir şey olurdu herhalde, amin canımmm darısı başıma artık bitmedi gitti bir türlü benimki :)

      Sil
  2. Baştan sona kadar yüzümde gülümseme,aklımda ay bende bu günleri göreceğim inşallah fikriyle okudum. :)
    Tebrik ederiim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin inşallah darısı başına:) Çok teşekkürlerr :D

      Sil
  3. Heeeey canim tebrik ediyoruuuuuum cok sukur buda bitti dimiiiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. VALLA BİTTİ KUZUMMMMMMM <3 Bütünlemeye kalmak ölüm gibiydi ama:/ Neyse hoca çok beğendi Allahtan yırttımmmmm:) Maketimi falan koyucam fotoğraflarını:)))

      Sil
    2. Bekliyorum canım beniiiiim ;)

      Sil
  4. O kadar içten anlatmışsın ki :) Mezun olmana senin adına çok sevindim umarım bundan sonra da her şey istediğin gibi güzel bir şekilde olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim:) inşallahh... blogu bu yüzden çok seviyorum. tanımadığım güzel insanlardan 40 yıllık dost gibi güzel dilekler almak mutluluk verici:)

      Sil
  5. Tebrik ederim fıstık:)Hayırlı olsun yeni hayatın ve diploman.Umarım diploman sana iş kapılarını tek tek açar.Çalışan kadınlar kervanına hoşgeldin,bitti artık öğrenciliğin bal kaymak günleri naberr:)) Büsbüyük bir mezuniyet öpücüğü yolluyorum sana:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman hiç de balkaymak geçmedi benim öğrenciliğim. Çilem bitti mutluyumm:-D ekimozamm inanırsak olur bence:-D

      Sil
  6. Şükür yarabbiiiim uykusuz gecelere son :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahah pek değik be kuzum:-D bizim meslek uykusuzluğa bağıkşıklık kazanmış insanlarla dolu. hayat tarzı bir nevi:-D

      Sil
  7. tebrikler yavrum darısı da başımıza kısmetse :) onca strese derde tasaya değdi. başlasın 40 gece 40 gündüzlük kutlamalar!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gel bana sor miragem:-D sağolasın darısı başına valla huzur halini öyle sevdim kii mutluyum!

      Sil
  8. Tebrik ederimm darısı başıma artık :P

    YanıtlaSil
  9. Hadi yine iyisin taze tasarımcının iç mekan tipi olanı :D Hayırlı olsun yeni kariyer hayatın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tanımlamanı sevsinler Mr.:-D aynı dili konuşmak başka bişi... teşekkürler hocam!

      Sil
  10. Su Can, öncelikle seni kutluyorum, hayırlı uğurlu olsun. İç Mimar, vay vay vay walla kıskandım. Öyle ki 1+1 lik yeni ofisimin içini döşeyemecek kadar sele kapılmış kütük durumu var bende. Acaba Ofisin boş resimlerini göndersem bana iç mimar fikirleri vermen mümkün müdür? Nasıl masa alalım, nasıl aksesuar kullanalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimm sonunda bitti kurtuldum:)

      OOO TATİL BİTTİ DEMEKK:))))) Yeni ofisiniz hayırlı olsun. "aCeMi" bir iç mimar olarak yardımcı olmaya çalışırım. İLK profesyonel deneyimim olacak:))ne yumurtlarım bilmem artık. ya batıcazz ya çıkıcaz:p

      asdfghjklşi "sele kapılmış kütük" hali bende de var. staj yaptığım yere başvuracağım ama kafamda deli sorularr! bir de utangaçlığım tuttu yok gidemem yok konuşamam falan napıcam bilmem:/ özgüven yerlerdee!

      Sil
  11. Bak iş hayatında özgüven önemli, sen bunu ağır başlılık olarak da görebilirsin ama iş dünyası özellikle İK insanları snop kişiliklere bayılır kesinlikle kendine böyle bir hava vermelisin. Fotoğrafları çekip sana göndereyim o zaman sevgili iç mimarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fotoğraflar hem de tam olarak ofisin ne üzerine olduğunu, ne istediğinizi ve insanlarda bırakmak istediğiniz etkiyi yazın. olay sadece masa sandalyeden ibaret değil ;)

      farkındayım bakmayın aslında ukalayımdır;)snob maskım sosyal ortamda can simidim benim;) ben gidene kadar kendimi strese sokarım da konuşurken değişirim:) bizim "aykeyy"i bozmuşluğum da var stajyerken. bana ilk 1 hafta ofisgörlll muamelesi çekti diye fırça yedi genel müdürden:p asdfghjkl pazartesi mum olmuş "saygılarr sayın iç mimar hanım" pozu almıştı:p

      aram iyiydi de hepsiyle işte nebilim:/ 1sene geçti arayıp sormadım uğramadım pat diye ne geldin yalaka diyeceklermiş gibi geliyor:/ belki de kuruntu...

      Sil
  12. Yok hiç öyle değil bu işler :)) Bence git benden faydalanın pozunda başvurunu yap. İşe almazlarsa da o onların kaybı olur baştan söyleyeyim. Yarın gideyim, hazır ofis boşken fotoğrafları çekeyim. Sonra sana detaylıca bir brifing yazısı atayım :) Bilgiye her zaman saygı duymuşumdur.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar