Lush Mint Juups Dudak Peelingi

Lush ürünlerini hep duyardım ama öyle bol kokulu, oyuncaklı ürünler/sunumları falan gereksiz bulurum. Bu yüzden yanına yaklaşmadığım markadır kendisi. Roaccutane tedavisi gördüğüm 3aylık sürede dudaklarım aşırı kurudu ve pul pul görünüyordu. Hem de her gün bin türlü nemlendirici sürdüğüm halde. Diş fırçasıyla hafiften fırçaladığım zaman da arada bir kanama yapıyordu:/

Aradım taradım tek dudak peelingini Lush'ta buldum:) 3 çeşidi vardı. Çilekli, naneli ve ballı sanırım. Çilekli ve ballı olanın kokusu çok ağır geldi. Ben de nane delisiyimdir oldum olası. Kapağı açar açmaz tanıdık bir koku çarptı burnuma: AFTER EİGHT! EN SEVDİĞİM ÇUKULATAA <3 Sunumu sevimli minik bir kavanozda yapılıyor. Kokusu çukulata parçacıksız naneli çukulata olarak tanımlanmış.



Yapısı toz şeker parçacıkları halinde. Hafif ıslatılmış dudaklara kuru elinizle bolca sürün ve pütürlü bir halde bir süre bekleyin. İşiniz bitince yiyebilirsiniz de:) Tatlı krizine birebir:p

Benimkinde ıslak helle kavanoza dalmalarım sonucu şeker tanelerinde hafif taşlaşma oldu. Buna dikkat edin derim.

Etkisine gelincee... gerçekten işe yarar bir ürün. Tek sürüşte bile pürüzsüz dudaklara sahip oluyorsunuz. Bana pek pratik gelmedi hem de hijyenik bulmadım ürünü. Almak çok şart mı derseniz bence değil. Dediğim gibi toz şekerden yapılmış bir ürün. Ben memnun kaldım ihtiyacım olduğu için. Ama dudaklarım normale döndüğü için artık ihtiyaç duymuyorum. Kışın soğuk havalarda tekrar kullanabilirim. Ruj sürmeden asla dışarı çıkmayan biri olduğum için bana pürüzsüz dudaklar gerekiyor:)

Ürünü aldıktan sonra çeşitli peeling tarifleri gördüm nette. Tariflere bakılırsa balla toz şekeri karıştırınca da aynı sonuç elde ediliyormuş. Denemedim ama kesinlikle daha ucuz bir yöntem hem de lezzetli:)

Ürün bittikten sonra tekrar alacağımı sanmıyorum. Hem küçük bir kavanozun fiyatı bana pahalı geldi. Değmez diye düşünüyorum:)

Deneyen var mı bu ürünü aranızda??



Yorumlar

  1. dün krizle aldığım riri woo rujdan sonra bu paçoz dudakları napmalı diye kara kara düşünüyordum. sanırım peelingi evde kendim hazırlayıp uygularım senin yorumundan sonra :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle yap valla kuzu.hem organik hem bal hem ucuz hem de işe yarıo daha nolsun:-D öncesinde bide lip balm sür yumuşatsın.

      Sil
  2. bende bubble gum yani sakız aromalısı var ve kolay kolay bitecek gibi de durmuyor bayılıyorum tadına..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))benimkinin de bitmesine var bayaa ama korkarım bitiremeden çöpü boylayacak son kullanma süresi yaklaştı.

      Sil
  3. Aroması ve tadı cezbedici olduğu için alınabilir, ama şu an bulunduğum kentte lush olmadığı için bal-şeker ikilisiyle peeling yapıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en güzelini yapıyorsun:))) çok istersen lush'ın internet sitesinden sipariş verebilirsin:)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar