Lancome Trésor - Midnight Rose Edp Kofre





Bugün size şimdiye dek kullandığım parfümler içinde enn özel olanı anlatacağım <3 Yaklaşık 3 ay önce kendime artık bir imza parfümü arayışına girmiştim. Genel olarak şekerli kokulardan hoşlandığım için az bilinen, kişiyi baymayan, kendine has ama ne koktuğu tahmin edilemeyen bir parfümdü aradığım. Yüzlerce parfüm denedim hatta bazılarını 2 3 defa farklı zamanlarda denedim ama hiçbiri içime sinmedi. Ya fazla popülerdi, ya da sezonluklara aklım kayıyordu. 

Oldum olası kararsızımdır, yanımda her seferinde biriyle denedim parfümleri ama öyle tutarsız yanıtlar aldım ki aramaktan vazgeçtim bir süre. İnternetten aklıma takılan, iz bırakan parfümlerin bir listesini çıkardım ve benzer noktalarının vanilya ve misk olduğunu farkettim. Bunların haricinde parfüm denemeyecektim artık. 


Bir gün tek başıma avmlerden birinde dolaşırken gözüme parfüm reyonu ilişti ve kendimi daha önce hiç denemediğim ama janjanlı paketi, zarif şişesi ve minik gülüyle gözümü alamadığım bir parfüme yapışmış buldum. Denediğim anda buldumm dedim. Öyle tanıdık geldi ki bir notası bana... Hem sıcak, hem davetkar, bir o kadar tanıdık... Kışın enn soğuk günlerde içtiğim Rasberry Mocha <3 

Demek ki fikir sormak için kimseye ihtiyacım yokmuş dedim:) Gerçekten tutarsız zevklerim var. Arkadaşlarımın bu kız bunu çok sever dedikleri şeyler genelde ters tepmiştir:))))

Tereddüt etmeden almak istedim ama sıkılma ihtimalimi göz önüne alarak 30 ml lik minik boyunu aldım, yanında üçlü kofresiyle uygun fiyata geldi. İçinde deneme boyu Hypnose Star rimel ve Lancome İnlove ruj serisinden nemlendirici özellikli harika bir gül kurusu mini ruj var. Ama sıkılma ihtimalim yok <3  Sabah sıkıyorum akşama kadar kalıyor üzerimde. Durdukça güzelleşen parfümlerden. İlk sıktığınızda biraz keskin ve hafif ekşimsi bir böğürtlen kokusu var ama bekledikçe vanilya ağır basıyor. Koku yumuşuyor. Annem saçıma sıktığım bir gün "her adımında arkanda iz bırakıyor" demişti. Doğru seçimi yapmışım :))))) Belki gün olur aklım kayar başka parfümler de edinirim ama piyasadan kalkana dek benimle olmaya devam edecek. Bittikçe alırım. 3 aydır kullanmama rağmen yarılayamadım bile. Çok bereketli.




Top notes: raspberry rose absolute <3
Heart: jasmine, peony, currant buds, pink pepper 
Base: Virginian cedar, musk and vanilla <3



Sevil Parfümeri'nin yorumu şöyle:
"Rengarenk, eğlenceli, neşeli Bir Koku. Aşkın şeker kaplı gülü. Gençliği, modernliği ve zarifliği sembolize eden bu çekici koku Paris’te bir aşk saklambacına konu oluyor. Tresor Midnight Rose, ağız sulandıran tatlı bir elma tazeliğiyle beklenmedik bir karşılaşmanın meyvesi olan “aşkın sevimli gülü” olabilir. Yoğun gül özü ve canlı ahududu tanecikleri arasında canlanan derin bir ilk görüşte aşk. Yasemin ve gül dokunuşu, taze kuşüzümü tomurcukları, sedir özü, vanilya ve misk notalarıyla büyüleyen ve bağımlılık yaratacak bir parfüm."






Reklam yüzü olarak Emma Watson seçilmiş. Sade makyajı ve masum bakışlarıyla genç kitleyi hedef almışlar. Ben şahsen kendini oldum olası albenili bulmasam da yukarıdaki reklamda oldukça zarif ve sade bir duruşu var. Kabul etmek lazım:)





Romantik reklam filmini de ekliyorum. İyi seyirlerr:))





Yorumlar

  1. Yüzlerce parfüm denedim hatta bazılarını 2 3 defa farklı zamanlarda denedim ... tresorparfuem.blogspot.de

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten oldukça hoş ve çoook kalıcı bir koku ki ben parfüm değiştirme konusunda oldukça kapalı fikirliğim uzuun yıllar kullandığım Bulgarı Parfumme ü , Tresor la değiştirme kararı almamdaki etken etkileyici ve kalıcı hoş kokusuydu. Kesinlikle tavsiye ediyorum!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar