Kozmetik 20# Lancome Doll Eyes Rimel

İlk bakışta buram buram gül kokan, ambalajı ergonomik, son derece şık, klas bir sunumu var. Lancome'un vermek istediğiniz etkiye göre her çeşit maskarası var. Benim tercihim gerçekten uzun, simsiyah ve kıvrık kirpiklerden yana oldu.

6 aylık kullanım süresi var ve ürün 6.5ml. Göz için yapılan bir ürünün parfüm kokması pek hoşuma gitmedi açıkçası. Alerjik bir durum yaratmadı da. Tercih meselesi sadece.

Lancome der ki;

"Hypnôse Doll Eyes tek tek ayrılmış bir görünüm ve yoğun hacim için kirpiklere yoğunluk verir ve kıvırır. 
Yeni patentli fırçası sayesinde kaygan, pürüzsüz ve kusursuz bir uygulama imkanı sağlar; kirpikleri ağırlaştırmadan dolgunlaştırır."

Hypnose Drama'yı eleme sebebim yaz günü ağırlık yapmayacak, çok yoğun olmayan bir rimel aramamdı. Keşke alsaymışım dedirtti.

Hakkında övgüler duyunca almalıyım diye düşündüm. So black rengini aldım özellikle ama aradığım gece karası bu değildi. Kirpiklerimde sıradan bir rimelden farklı bir duruş sergilemedi. Ne uzattı, ne tek tek ayırdı, ne hacim verdi.

Amaç kirpikleri belirginleştirmekse ve dökülmemeyse  onu genelde her rimel yapıyor zaten. Doğal görünüş anlayışımız farklı demek ki:p Fark yaratmasını bekledim ama nafile.

Sanırım sorun fırçasında. Kıl fırçaları silikonlara göre daha çok severim normalde. Benim orta uzunlukta, kendinden kıvrık ve seyrek kirpiklerimi birbirine yapıştırdı. İlk aldığımda yapısı su gibiydi. Kat kat sürmeye hiç müsait değildi. Zaman geçtikte biraz daha toklaştı ama hala üst üste uygulamada iyi sonuç alamıyorum. Tek katıysa bana yeterli gelmiyor. Alt kirpikler içinse fena değil:p Ki 40 yılın başında alt kirpiklerime rimel sürdüğümü göz önüne alırsam çok da gerekli değil bana.
Ürün kolay temizleniyor. Waterproof olmamasına rağmen akma bulaşma yapmadı. Eğer aradığınız "yok gibi" bir rimelse tam size göre:)

Solda benim kirpiklerimdeki duruşunu görüyorsunuz. Flaşlı ve flaşsız  hallerini koydum.

Boşa para verdiğim, beklentilerimi karşılamayan bir ürün oldu benim için. Hem sonrasında Lancome, L'OREAL ve Maybelline'in aynı gruba ait olduğunu, aynı fabrikadan ve çok benzer içeriklerle çıktığını öğrenince iyice şaşırdım. Rimel favorilerim çoğunlukla Maybelline'den :))))

Bittikten sonra tekrar almam. Denemeden almamanızı da tavsiye ederim.

Markadan vazgeçmeden önce Hypnose Drama'ya mutlaka şans vereceğim. Elimde Hypnose Star'ın da deneme boyu var. Bakalım o nasıl çıkacak:)

KULLANIP ÇOOK  MEMNUN KALAN VAR MI BU ÜRÜNDEN????? Yorumlarınızı beklerim.

Yorumlar

  1. ben yaklaşık 7-8 yıldır lorealin telescopic'ini kullanıyorum. silikon fırçalı ama benim rimelde aradığım her özellik var diyebilirim. benim için rimelin sahip olması gereken tek önemli özellik; kirpiklerin birbirine yapışmaması, topak topak kalmaması. denemeni tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok ince be kuzu onun fırçası. ben dolgun fırçalarla daha rahat ediyorum. L'oreal Wings hayatımın rimeli oldu :))))))

      Sil
  2. 2-3 yıldır düzenli olarak rimel kullanıyorum evet daha öncesinde ne makyaj yapardım doğru düzgün, yapsam da rimel kullanamazdım çünkü lensim/gözüm rimele tepki verirdi.

    taaki maybelline volum(laciverti varya heh ondan) bi de annemden yürüttüğüm bi' rimel var dior'un adını bilmiyorum onlar gözüme sorun yaratmıyor :D

    KOKULU RİMEL Mİ OLUR YAAAAAA DİYE DE TEPKİ VERMEK İSTİYORUM. ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kokulu valla hem de buram buram gül suyu kokuyor:))))))benim de gözlerim hassastır ama öyle alerjik bişisini görmedim valla.

      klasik volume express diosun:))) ben onu 5 yıl falan kullandım ilk rimelimdi ama waterproof açık mavisini. severdim de. sonra aldattım onu ilk cat eyesla sonra da black dramayla <3

      Sil
  3. Benim favori maskaralarimdan doll eyes:) sendekinin bozuk oldugunu dusuyorum canimcim:)))) cok guzel uzatir ve kivirir yahu:) drama, doll eyes ikiside guzeldir. Gerci sen kirpikler bir sey surmesende olur bence hem uzun hem kivriklar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımm teşekkür ederim.bozuk değildi ama fırça çok İnce olduğundan belki ben kullanamadım. Dolgun fırçaları daha çok seviyorum.tel tel ayırıp taroyorlar diye. Büyük ihtimal ondan. Hypnose dramayı alacağım sonunda TÜRKAN ŞORAY kirpiklerimle poz veririm ahahah:-D

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar