Kozmetik 19# Physicians Formula Happy Booster Allık- Rose


Bu allığı aylar önce ilk Seregon'un blogunda gördüm. Kalpleri ve pembiş kutusunu görünce mutlaka benim olmalı dedimm <3 Bir arkadaşımla fellik fellik ararken eczanelerde satıldığını öğrendik. Hatta ilk o koştu aldı bayılınca mutlaka al dediğinde 2. kez tekrarlatmadım:)

Bana pembe allığın hiçç yakışmayacağını düşünüyordum bunu alana kadar. Meğer koca bi hataymış. Herkese yakışacak bir pembe allığın olduğuna inanıyorum artık.

2 katlı bir ambalaja sahip. Alt kısım yine delikli ve içinde pek işe yaramaz sevimli bir fırçası var:) Ambalajı sağlam. Kaç defa yere düşürdüm ama çatlama kırılma olmadı çok şükür:) Çantaya rahatlıkla atılabilir. Sert kıllı fırçalarla biraz tozuma yapıyor ama yine de abartılı değil.

Görüntüsü kadar pigmentasyonu da güzel bu allığın. Hem minicik hem kocaman o yüzden. Kabartmalarıysa hemen yok olmuyor:)))) Hala aynı sevimlilikte:) Rengi bence kışlık. Soğuk tonlu bir bebek pembesi. Soğuktan kızarmış doğal yanaklar yaratıyor tam olarak. Duruşu çok doğal. Işıltısız mat bir allık. Rahatlıkla dağıtılabiliyor. Tebeşir gibi durmuyor. Elinizi hafif tutmanızı tavsiye ederim. Gün içinde yenilemeye pek ihtiyaç duymuyorum ama sabah sürüp akşama dışarıda devam edecekseniz üstünden geçmeniz gerekecektir:)

Kısaca bu allığı çook seviyorum. İyi ki almışım. Öneren Seregon'uma da binlerce teşekkür <3 Biterse bir gün düşünmeden yine alırım. Herkese tavsiye ederim:)

Yorumlar

  1. Güle güle sür sürüştür Selinciğim:) Şeftali rengine de bayılıyorum pembesine de:)

    YanıtlaSil
  2. bunun warm olanını istiyorum kesinlikle..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar