durum raporu

Bu postu yazmaya 3 gün önce başladım ama vize durumu belli olmadığından yayınlamak konusunda acele etmiyim dedim:)))

Al işte evde oturmaktan iyice makyaj blogu olduk iyi mi:p Son yazdıklarımı aldığımdan beri 3 aydan fazla oldu. Tembel olmayaydım da teker teker aralara sıkıştırıvereydim ama yook:p  Bunları yazıp bitireyim ki yeni aldıklarıma sıra gelsin:p  Almanın, alışverişin sonu yoook:/

Bu sene tatil için yurtdışına ailecek gidelim dedik. Hepimiz farklı zamanlarda aldık pasaportları, tarihler denk gelmişken turu seçtik, şirkete pasaportları teslim ettik ama aksilik olmadan olur mu hiççç :s Fotoğraflar biometrik diye beğenilmemiş. Vesikalık lazımmış. Biz ailecek konsolosluğa gidersek sorun çıkarmazlarmış. Eyvallah atladık gittik sabahın köründe Çek Cumhuriyeti Konsolosluğu'na. Sıra geldi girdik ama tur şirketi kafasına göre abuk subuk doldurmuş belgeleri. Adlarımızın doğru olduğuna şükrettik. 10günlük vize için başvurduk allahtan. Çok incelemediler aldılar. Yarın öğlen alacağız pasaportları bakalım:) Gerçekten merak ediyorum. Vermezlerse şaşırmam. Bir de öncesinde defalarca vizeden red yemiş bir kadın vardı. Ağladı, sızladı, "param yok" dedi, "gitmem lazım Pazartesi uçağım var" dedi. Baya meşgul etti insanları. Biz araya kaynadık. İnşallah çıkar:) Çok maceralı oldu hazırlığı. Bir daha önüne gel tur şirketinden aslaaa tur satın almam. Anneme de çok kızdım zaten. Dersini aldı o da.

Pasaportları aldık şükür kazasız belasız. Çıktı vizem çıktııı :)))) Yihhuuuu!!!!!Yarın öğlende uçağım var. İstikamet Viyana! Yıllardır gitmek istediğim yer<3 Peşinden Budapeşte ve Prag. Umarım harika geçer ve dönüşte size anlatacak bir sürü anım olur. Olabildiğince çok fotoğraf çekmeye çalışacağım. Ara ara İnstagram'a yüklerim. Blogda kutucuğu var. Oradan da takip edebilirsiniz:))) Alışveriş için deliriyorum. Umarım istediklerimi bulabilirim.

Benden şimdilik bu kadar. 1 haftalığına yokum. Beni özleyin olur muu??????

Yorumlar

  1. İyi yolculuklar şeker:))

    YanıtlaSil
  2. İyi yolculuklar canım , bol bol alışveriş diliyorum sanaaaaa :)) :****

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol kuzucuumm:))))) inşşş turdan fırsat bulup da bir şeyler alabilirim:)

      Sil
  3. iyi yolculuklar gezerken bizi de gezdirecek kadar çoook fotoğraf çek :D bir mimar gözünden bakıverelim oralara :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fotoğraf makinam yok ama bööhh anca cep telefonuyla ne çekebildiysem o. Ztn gözüm dönüo nereye baksam bi güzellik. Viyana'ya aşık oldummm! Instagramdan takip et şimdilik kuzumm wifi bulduğum yerde abanıyorum:-D çoook öperimm!

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar