Lalalalalalalalala... Ben geldim:)

merhaba

bir süredir "taslaklar" kısmı başlanmış ama sonu gelememiş, yarım kalmış paragraflarla dolu. bir çoğu özür maiyetinde olsa da anlık durumumdan, ruh hallerimden bahsetmeye çalıştığım yazılar silsilesi. yazdıklarımı beğenmedim ya da kelimeler yetmedi yarım kaldılar.

mutsuzdum öncelikle. çok mutsuz. nereden başlamalı, nasıl anlatmalı fikrim yoktu. daha doğrusu fikrim çoktu da seçerek yazayım derken elle tutulur bir şey kalmıyordu benden geriye. bilirsiniz... içten olmayan yazının altına imzamı atmam ben.

şimdi nasılım? toparlanmış. evet bu kelime uygun. kötü değilim. o ruh halini terk edeli çok oldu biliyorum. bir ara hayal kurmaya korkar olmuştum. yanlış hayal kurarsam ve benim için sonuçları iyi olmazsa diye. kabul bu ara "ürkek" oldum. yanlış yapmaktan hiç bu kadar korkmamıştım. belki de hiç bu denli kırılmamış olduğumdandır kimbilir? çok kırılınca itiraf etmesi de güç oluyormuş. hani bu günlük hayalkırıklıkları, üfleyince yıkılan bin bir emek verilmiş kağıttan kuleler gibi de değil bas baya dünya başınıza yıkılmış olduğu hissi. neyseki artık geçti. hayatımda bir sayfa, belki de bir "ben" geride kaldı. ders aldım. daha çok kaderci oldum. bazı şeylerin çok istesek bile gerçekten bizim elimizde olmadığına şahit oldum. zorlamanın hiçbir şeyi çözmeyeceğine inandım. inançlı olmanın önemini kavradım. dua etmenin insanı yatıştırdığını öğrendim.

belki çok sık yazamam ama bir yerlerden başladım işte... beni özleyenler var içinizde biliyorum.

nilesi is back:)))))))

beklemede kalın...

Yorumlar

  1. Daha dün baktım yazmıyor hala diye çınlattım kulağını :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Heheh gecenin bi vakti içime dert olup da yazmaya kalkışmam nundanmuş demek:)artık buralardayım

      Sil
  2. Hoş geldin canım toparlanmana sevindim, sorun neydi bilmiyorum ama hayat böyle... Dirayetli olmalı... Diren Nilesi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahah direndim geldim:> çok özlemişim yazmayı. Sorun mu, o da ne? hepsi geride kaldı artık=) çok teşekkürler.

      Sil
  3. Kendini bu denli düzenli , özenli ifade edişin bie harikaaa bence çok sık yazmalısın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlham perim tembel... kafasına göre yaşıyor. Mesela gecenin bi vakti zamanı geldi dedi ben de yazdım gitti. Bakalım bidahaki çok uzak görünmüyor.

      Sil
  4. ÖZLEYEN BİRİ VAR BURDA!
    Öperim ürkek kuşumu :D

    YanıtlaSil
  5. ben bir sağlıkçıyım ve hastanede insanların daha önemli ve hatta zaman zaman çaresiz dertleri olduğunu da bir bilsen kendi haline şükredersin canım... yaşadıklarını daha önce de paylaşmıştın burada, biz takipçilerin az çok biliyoruz diyelim ;)... o yüzden böyle şeylere takılma derim daha yüzeyel olmalısın hayatla ilgili gündelik konulara (-ki bunu başarabilmiş ve ruhunu iyileştirmişsin :):):)-). Bol bol dua et, ailene dört elle sarıl ve bundan sora hayatına kaldığın yerden devam et unutma kimse senin gülümsemenden önemli olamaz. Herzaman gülümse ve bizleri yazısız bırakma :)

    YanıtlaSil
  6. Hoş geldin :) Blog dünyamıza...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar