Durum Raporu

Herkese selam... beni özlediniz mi bilmiyorum buralarda... unutmuş da olabilirsiniz tabii. Epeydir yazmıyorum haliyle. Hep istedim ama düşüncelerimi toparlayamadım bir türlü.  Zira ruh halim karışık ve fazlaca huzursuzdu. Ha şimdi değil mi sanki? Pek bişi değişmedi ruh halimde ama ben BÜYÜDÜM. İsteyen inansın, isteyen inanmasın.

Ben şu zaman diliminde dostlarımın kıymetini anladım. Ne kadar sevildiğimi farkettim. İnsanların birazcık gülebilmem için nasıl çabaladıklarını gördüm. saatlerce ya da günlerce aynı şeyi anlatsam bile sıkılmadan dinlediklerini ve bana sımsıkı sarıldıklarını gördüm. Güçlendim. Öldürmeyen acı güçlendiriyormuş, doğruymuş. Bu kez çok da dibe vurmadan atlattım. Hayatımda ilk defa mantığımla hareket ettim. 

Noldu peki? Nişanı attım. Aldatma vs. değil de birbirinden çok farklı iki insanın birlikte yapamayacağını gördüm. Şimdi birbirimizi ne kadar suçlarsak suçlayalım dönem dönem ya o ya ben tek taraflı olarak aşırı verici davrandık. Bu da bizi çok yıprattı. Bu denli yıpranınca güven de sarsıldı, huzur da kaçtı. AYRILDIK. Dostça olmadı ama Allah yolunu açık etsin. 

Bir sürü şey öğrendim bana hiçbir öğüdün öğretemeyeceği kadar.... mesela gittiğim yoldan arkaya dönüp de bakmayacağımı. Özlememenin imkansız olduğunu, çok sevince çok kırılacağımı, bazı şeyleri kendime saklamam gerektiğini, her aklıma geleni konuşmamam gerektiğini...

Keşke böyle olmasaydı demicem.... olması gerekiyormuş demekki. Benim içim rahat. Büyük kararsızlıktan, huzursuz gecelerden sonra kendim için doğru kararı verdim nihayet. Evlilik evcilik değilmiş mesela. Aileler evleniyormuş meğer bizden önce. Bu sözü yaşayınca kavradım. Zaten bugüne kadar neyi başkasından duyup da kabullendim ki:p İlla denemek, görmek, dokunmak, gerekirse acı çekmek istedim.  Kolay olmadı ama öğrendim. 

Büyüdüm dedim ya hani 27 yılın ennn olgun zamanı bu. Kapris yok, şımarıklık yok, aşırı fevrilik yok. Dinlemeyi öğrendim mesela. Bencil olmamayı. Biraz olsun empati yapmayı. Huzurumu da geri kazanabilirsem ve uykumu da... her şey çok güzel olacak. 

Şimdilik bu kadar. Yeni hayatıma güzel bi başlangıç yapayım. 2015 ve diğer bütüün kalan ömrüm bana hep mutluluk ve huzur getirsin. :))))))) Sevdiklerimden hiiiç ayrı düşürmesin. Hakkımda hayırlısı olsun. Bi daha haddimi aşıp da büsbüyük konuşmayayım mesela:))) Hatalarımdan ders alayım ki asla tekrarlamayayım. Sevdiklerim yanımda, sevmediklerim hep benden çook uzak olsun. 

Sevgilerimle...

Yorumlar

  1. Hayırlısı neyse öyle olsun, hayat devam ediyor, umarım güzel bir gelecek seni bekliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin inşallah ;)))) Hayat devam ediyor tüm acımasızlığıyla...

      Sil
  2. Canım bu aralar ben de karabatak gibiyim.
    Bir giriyorum 2-3 yazı yazıyorum sonra hooop ortadan kayboluyorum.
    Blog aleminde de bir kış rehaveti var galiba :p

    Zaman pek çok şeyin ilacı kesinlikle. Hiçbirşeyi unutturmuyor ama yaraları kapatıyor, üzüntülü anları yaldızlıyor. Bir nevi yardım ediyor beynimizin kayıtlarının bulanıklaşmasına...Bazen diyoruz keşke hata yapmasak ama onlar olmasa büyüyemeyiz, değişemeyiz. Ve yanlışları eleyerek o "doğru"ya da ulaşamayız.
    Bakalım senin Bay Doğru şimdi nerelerde bekliyor seni ? :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benimki rehavetten değil de düşüncelerimi toparlayamamam rimelim:) Hayatımda hiç bişi stabil değil bir süredir. Ne düşünsem havada kalıyordu. Hata yapmamak isterdim. Çoğunlukla dönüşü olmuyor. Unutulmuyor kırgınlıklar.

      Şu ara kendimi tanıma geliştirme aşamasındayım. Bay Doğru nun hiç acelesi yok bence. Uzuun bi süre ilişkiye kapalıyım. Doğru zamanda doğru yerde olmak lazım;)

      Sil
  3. Her şeyin hayırlısını diliyorum balım bir şey oluyorsa da olmuyorsada senin hayrına olsun , olacakla öleceğe çare yok hayat bir şekilde devam ediyor ikiniz içinde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayat devam etse de beni yormasa keşke... hiç mücadele edecek halim yok. Hayırlısı neyse o olur inşallah.

      Sil
  4. canım bence olması gereken olmuş devamında böyle hissediyosan.. ayrıca gel nerelerdesiin :*

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar