Ojeli Post 5# Rimmel London Salon Pro - Rock N Roll

Kırmızı oje sevmeyeniniz var mı???? Benim genelde ne sürsem? soruma cevap bulamadığım andaki kurtarıcılarımdır. Garantidir. Bir çok kıyafete yakışır. Elleri bakımlı gösterir. İddialıdır.

Bugün bahsedeceğimse NET bir kırmızı. İçinde pembelik barındırmıyor. Enerjik ve kendinden parlak görünümüyle kalbimi çaldı tek kelimeyle. Nefis bir renk.

Rimmel ojelerinin yapısını çok beğeniyorum. Bende eski seriden bir çok ojesi mevcut. Yeni seride bir çok renk alternatifi var. Skalası çok geniş. Ben bir tek bunu seçtim. Diğer renklere de tereddütsüz şans verilebilir kesinlikle. Sürümü kolay. Fırçası bildiğimiz Rimmel oje fırçası: Kalın uçlu. Kuruması hızlı. Temizlerken tırnağı boyamaması benim için artı puan. Tek katta rengini veriyor ama ben alışkanlıktan 2 kat sürüyorum mutlaka. Bugün 4. gün ve uçlarından soyulma yapmadı bile. Gayet dayanıklı çıktı:)

Kim gördüyse rengine bayıldı:) Günlük de özel bir gecede de iyi bir alternatif sağlıyor... Aklınızda bulunsun.



Yorumlar

  1. Bende seviyorum canım fırçasına bayılıyorum sürümü çok kolaylaştırıyor :) bordo arıyorum bende tonu şöyle kusursuz olsun bir tane olsun tam olsun ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Golden rose rich color serisinde var güzel bir bordo. Kioskuna rastlarsan avmde falan mutlaka bak. Numarasını hatırlamıyorum malesef.

      Sil
  2. en sevdiğim renklerden biri bu..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar