Kozmetik 27# Mac Plumful Ruj

Merhaba:) Bugün size bu sonbahar için favorim olan ruju tanıtacağım. Plumful adından da anlaşılacağı gibi mürdüm tonlarında bir ruj. Aslında mor gibi görünse de Lustre serisinden olduğu için dudakta mordan daha çok pembemsi duruyor.

Yapısı gereği dudağı kurutmuyor. Çizgilere dolmuyor. İçinde sim ışıltı vs. yok. Ama kalıcılığını sevmedim. Bir şey yiyip içmeseniz bile 2 saat sonra rengi hafifliyor. Mutlaka tazeleme gerektiriyor. Uygun bir dudak kalemiyle sürmeden önce desteklemek yerinde olur diye düşünüyorum.

Çok asil bir duruşu var. Günlük kullanım için kesinlikle ideal. Abartısız ama sıradanlıktan uzak bir görüntü çiziyor. İş görüşmeleri ya da önemli toplantılarda kendinizden emin ve net bir duruş sergilemek istediğinizde kullanılacak türde bir rengi var.

Mac'in Mocha allığıyla güzel bir uyumu var. Aynı zamanda soğuk tonlu açık pembe allıklarla da kombinlenebilir. Ben Flormar Wild serisinin açık pembe allığıyla kullanmayı tercih ediyorum genellikle. Gri tonlu dumanlı göz makyajlarına yakıştığını düşünüyorum. Buğday tenli veya daha koyu tenliyseniz mutlaka ve mutlaka denemenizi öneririm.

Sevgilerimlee.......

Yorumlar

  1. Çok çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimm :D herkesin rahat kullanabileceği bir rengi var.

      Sil
  2. Biriktireyim sermayem tam olsun bende alacağım ;)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Al valla ama kalıcılığı kötü bunun yerine captive'e de bakabilirsin.

      Sil
    2. Kişisel ig hesabımdan takipledim yavru seni ;) çok da deşifre olmamaya gayret ediyorum ama senin yerin ayrı :****

      Sil
    3. yihhuuu seni çok severim kiiii ben <3

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar